Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Rabbim... beni öyle bir insana sevdirki,,

Rabbim... beni öyle bir insana sevdirki,,
0
237

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rabbim Beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasınKi ben o insanın kalbinde seni bulayımBana öyle gözler göster ki, ben o gözlerden sana bakayım Bana öyle bir sevgili ver ki bakışı cenete açılan iki pencere olsunOnunla öyle bir yolda yürüyelim ki kılavuzumuz sen olasın Ey RabbimÖyle bir sevgili ver ki Rabbim, sevgimizden Hz Muhammed Mustafa (sav) sevilsin

Similar threads

Sevgili Duası Rabbim, Bir insanı koy kalbime ama o insan Senin de sevdiğin bir insan olsunVe beni öyle bir insana sevdir oysa,o insanın kalbinde Sen olasın Oysa ben o insanın kalbinde Seni bulayım Beni böylece bir insanla buluştur ki benden önce onunla Sen buluşmuş olasın Onunla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
http:img209**************img209829752tmxg2aw7 Rabbim Bir insan koy kalbime Ama o insan senin de sevdigin olsun Ve bana öyle bir insan sevdir ki O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni öyle bir insanla bulustur ki benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
348
Aşıkların duası Aşık duası Aşk duaları ask duasi Rabbim Bir insan koy kalbime Lakin o insan senin de sevdigin olsun Ve bana pek bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni böylece bir insanla bulustur ancak benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Aşk Duası Rabbim Bir insan koy kalbime Fakat o insan senin de sevdigin olsun Ve bana pek bir insan sevdir fakat O insanin kalbi Seninle sevisen bir mabed olsun Beni pek bir insanla bulustur fakat benden önce Onunla bulusmus olan sen olasin Onunla el ele tutustugumuzda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Sevgili Duası Rabbim, Bir insanı koy kalbime ama o insan Senin de sevdiğin bir insan olsunVe beni oyle bir insana sevdir ki,o insanın kalbinde Sen olasın Ki ben o insanın kalbinde Seni bulayım Beni oyle bir insanla buluştur ki benden once onunla Sen buluşmuş olasın Onunla elele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt