Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

"Rabbim; En sevdiğini en sevdiğim eyle..!!

"Rabbim; En sevdiğini en sevdiğim eyle..!!
0
167

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ey Rabb ’im yoktum sen var ettinUnutulmuştum oysa sen sevdinSevdiğin için var ettin Öyleyse ey RABBİM Varlığımı aşkına hediye eyle YAK BENİ AŞKININ ATEŞİNDE AL BENİ BU RÜYADAN AL BENİ BU DÜNYADAN Bu kırılgan varlığımı sonsuz baharına TOPRAK EYLE

Rabbim, en sevdiğini en sevdiğim eyle
ve değmesin sana yaklaştırmayacak sevgi yüreğime Rabbim, habibini habibim eyle
Muhabbet bulmasın muhabbetim ulaşmayacaksa Muhammedine! (iddia)

Aminn

alıntı *

Similar threads

Ey Rabb ’im yoktum sen var ettinUnutulmuştum ki sen sevdinSevdiğin icin var ettin Oyleyse ey RABBİM Varlığımı aşkına armağan eyle YAK BENİ AŞKININ ATEŞİNDE AL BENİ BU RUYADAN AL BENİ BU DUNYADAN Bu kırılgan varlığımı ebedi baharına TOPRAK EYLE Rabbim, en sevdiğini en sevdiğim eyle ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Kısa Dua Sozleri Ey Rabbim, gonlume genişlik ver İşimi kolaylaştır Dilimdeki tutukluğu cozta ki sozumu iyice anlasınlar Tek kurtuluşumsun duam Seni yureğimden dilime duşurune hamd olsun Nasıl ki kudretinle geceyi gunduzle ortuyorsan; bizim de hatalarımızı, gunahlarımızı rahmetinle ort...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Peygamberimizin Mu'cizeleri Hz Muhammedin (sallallahu aleyhi ve sellem) Allahın Peygamberi olduğunu acıklayan şahidler sayılamayacak kadar coktur Allahu teala, “Sen olmasaydın, hicbir şeyi yaratmazdım, buyurdu Butun varlıklar, Allahın varlığını, birliğini gosterdikleri gibi, Hz Muhammedin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,477Konular
981,291Mesajlar
29,560Kullanıcılar
xanzalSon üye
Üst Alt