Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rabbim Sen Bizi Affet!

Rabbim Sen Bizi Affet!
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Rahman Ve Rahim Olan Allah'ın Adıyla

Ey bağışlaması bol olan, ey rahmeti gazabını geçen Allah’ım! Sen bizi affet!

Fecrin ışıkları henüz Gazze’yi aydınlatmadığı bir sırada siyonist düşmanın füze ve tank saldırısı sonucu kana bulanıp bedenleri parçalanan Filistinli bebeklerin kefenlere sarılıp ellerde tutulduğunu gördükten sonra, yediğimiz ekmek boğazımızdan geçtiği için sen bizi affet!

“Nerdesiniz ey Müslümanlar! çığlıkları kulaklarımızda yankılandığı halde, bu mazlum kardeşlerimiz için sözden başka bir şey yapamadığımız için sen bizi affet!

Kan içici Siyonist düşmanın karşısına bedenini bomba yaparak çıkan gencecik Filistinli kızların istişhadına tanık olduktan sonra, küçücük dünya cefasını göze alamadığımız için sen bizi affet!

Dünya sevgisi, benlik, bağnazlık ve gaflet bataklığına düşüp senin düşmanlarından el çektiğimiz için sen bizi affet!

Sözlerine sadık kalıp kendini senin yoluna kurban sunan aziz şehidlerimizin kanlarının hürmetini unuttuğumuz, bayraklarını yere bıraktığımız için sen bizi affet!

Utancımızdan başımızı doğrultacak mecalimiz, “müslümanız! demeye yüzümüz kalmadı; “Müslüman olmanın anlamını zayi ettiğimiz için sen bizi affet!

Allah’ım!

İçine düştüğümüz bunca gaflet ve masiyetten sonra, bizi sana bağışlattıracak salih amelleri işlemeye bizlere nasip et!

Amin