Rabbim! Rabbim! Geldiğim, geleceğim, eğildiğim, ağladığım, yok olduğum, varlığında var olduğum tek kapı ,tek yol SENSİN… Varlığınla beni var et Dualarımı kabul eyle Tevbelerimi kabul et Pişman olup, yeniden pişmanlıklarını yaşamayacak kullarından eyle beni Kapındır; gideceğim tek kapı Sevgindir; koyacağım kalbime en güzel sevgi… ALLAHım! Kalbimin kapısının kilidi, senin ismin olsun, SENİ SEVİYORUM demeyi ve SANA ŞÜKRETMEYİ unutturma dudaklarıma Elimin, dilimin, gözümün, kalbimin, düsüncelerimin kirlerini arindir Allahim Büyüyen acılarımı sil yüreğimden Günahlarım fazla, ellerim anlamsız geliyorum sana hergün Ölüme yaklaşan adımlarımı senin yoluna düşür… Yalnızca senin yoluna… Yalnızca senin… 1549030816 1549030816 rabbim5c5455a41e8bcrabbim5c5455a41e8bc http:img293imageshackusimg2932856elifelifkg7 İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince, madem ki seni hoşuna gitmek, çile çekmek, Seni sevdiğimin kanıtı olsun; dağlanmış bir kalp Elifle başlamadıysam hiç bir sözümü 'be'ye geçirme, Bütün hayatım senin aşkınla dolsun, halbu ki seni bulmak, kendini kaybetmek, Kaybolduğumun kanıtı olsun; ölü şehirlere göçmek Elif, Lam, Ra Olsun tüm sırlarım ifşa, Gönlüm yalnız senin sevdanı saklasın, halbu ki seni anlamak adını sayıklamak, Namına kurban olduğumun kanıtı olsun; her gece ağlamak Elif, Lam, Mim Günahkar titrek ellerim, 'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim, halbu ki sana gelmek,dikenli yollar devretmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek Dua ve selamlama ile Resuli Ekrem (sav)ashabına şöyle buyurmuştur: (((İyi ameller yapmakta telaş ediniz Siz, korkmak ve gayrete ulaşmak için, şu yedi şeyin gelip çatmasından daha fena birşey mi bekliyorsunuz?))) Bİrincisi:Herşeyi unutturan yoksulluk (Dini vazifelerini yerine getiremeyecek derecede geçimini sağlama derdine düşmek) İkincisirabbim5c5455a50f2b7gifalt :A :A :Azdıran zenginlik, (insanı sefahate sevk eden servet çokluğu) Üçüncüsürabbim5c5455a50f2b7gifalt :A :A :Aklı ve sağlığı bozan (dini vecibelerini yerine getirmeye mani olan)hastalık Dördüncüsü:Muhakeme ve şuuru gideren, bunaklık derecesindeki yaşlılık Beşincisirabbim5c5455a50f2b7gifalt :A :A :Ansızın gelen (insanı ahirete hazırlığı olmadan yakalayan)vefat Altıncısı:Korkutucu istikbal fitnelerinin en fenası yer alan Deccal fitnesi Yedincisi:Kıyametin kopması (Sünenü Tirmizi)