Rabbimden isteyin yeter kii!! Ayetler Dedim: Fazla yalnızım Dedin: فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben oysa sana fazla yakınım Bakara186 Dedim: Evet biliyorum sen bana yakınsın ama ben senden uzağım, keşke ben de sana yakın olabilseydim Dedin: وَاذْكُر رَّبَّكَ فِي نَفْسِكَ تَضَرُّعاً وَخِيفَةً وَ دُونَ الْجَهْرِ مِنَ الْقَوْلِ بِالْغُدُوِّ وَالآصَالِ Rabbini sabahtan akşam, yüksek olmayan bir sesle, kendi kendine, ürpertiyle, yalvara yalvara ve için için zikret Araf205 Dedim: Buda senin yardımını ister Dedin: أَلَا تُحِبُّونَ أَن يَغْفِرَ اللَّهُ لَكُمْ ALLAH'ın sizi bağışlamasını istemez misiniz? Nur22 Dedim: Tabii ancak, beni affetmeni fazla isterim Dedin: وَاسْتَغْفِرُواْ رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُواْ إِلَيْهِ(Öyleyse)Rabbinizden bağışlanma dileyin, sonradan O'na tövbe edin Gerçekten benim rabbim, esirgeyendir, sevendir Hud90 Dedim: Fazla günahkârım, bu değin günahla ben ne yaparım? Dedin:أَلَمْ يَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ يَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ ALLAH'ın, kullarının tövbesini kabul edeceğini ve ALLAH'ın tövbeyi fazla kabul eden ve böylece esirgeyen olduğunu hâlâ bilmezler mi? Tevbe104 Dedim: Her Zaman tövbe edip tövbemi bozdum, artık yüzüm kalmadı Dedin: اللَّهِ الْعَزِيزِ الْعَلِيمِ (2) غَافِرِ الذَّنبِ وَقَابِلِ التَّوْبِِ ALLAH aziz ve bilendir, o günahları bağışlayan ve kullarının tövbesini kabul edendir Ğafir23 Dedim: Bunca günahım var,hangisinin tövbesini yapayım?! Dedin: إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًاALLAH tüm günahları bağışlayandır Zümer53 Dedim: Yani tekrar gelsem yeniden beni bağışlar mısın? Dedin: وَ مَن يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ اللّهُALLAH'tan diğer günahları bağışlayacak olan yoktur Ali İmran135 Dedim: Ne kadar güzelsin ALLAH'ım! Bilmiyorum bu sözlerin karşı neden böylesine içim içime sığmıyor ve erimeye başlıyorum, seni fazla seviyorum Dedin: إِنَّ اللّهَ يُحِبُّ التَّوَّابِينَ وَ يُحِبُّ الْمُتَطَهِّرِينَ Hiç Kuşkusuz ALLAH tövbe edenleri ve temizlenenleri sever Ansızın 'İlahım ve Rabbim benim senden başka kimim var' dedim Sen de أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ 'ALLAH kuluna yetmez mi?' (Zümer36) dedin Dedim: Sen ancak beni bu değin çok seviyorsun ve bana aleyhinde bu dek iyisin ben ne yapabilirim? Dedin: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اذْكُرُوا اللَّهَ ذِكْرًا كَثِيرًا (41) وَسَبِّحُوهُ بُكْرَةً وَأَصِيلًا (42) هُوَ الَّذِي يُصَلِّي عَلَيْكُمْ وَمَلَائِكَتُهُ لِيُخْرِجَكُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَكَانَ بِالْمُؤْمِنِينَ رَحِيمًا Ey inananlar! ALLAH'ı bol miktarda zikredin Ve O'nu sabahleyinakşam tesbih edin Sizi karanlıklardan aydınlığa dahil etmemek için üzerinize rahmetini gönderen Odur i de size istiğfar eder ALLAH, müminlere karşısında fazla merhametlidir Ahzap4143 Kendi kendime dedim: ALLAH'ım seni fazla seviyorum Vefa, arkadaş ikliminde yetisir ve bizim yamaclarimizin guludur * Eger '9' canli olsaydın bile * En çok '8' defa kaçabilirdin ölümden * Bilki '7' düvele sultan olsan zeka * Yerin '6' mekan olacak sana * en fazla '5' metre bez götürebileceksin * Kapatacaksin '4' açsanda gözünü * Bu dünya '3' günlük dünya * Azrailin yaninda '2' kat olup yalvarsanda nafile * Elbet '1' gün öleceksin * Işte o zaman herşey '0' dan başlayacak (özel baskı)