Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rabbine Geri Doneceksin İlahisi

Rabbine Geri Doneceksin İlahisi
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Rabbine Geri Doneceksin İlahisi rabbine geri dön Yürek'ten inansan da her an adın ansan da Kâfir'e aldansan da haşa yalan sansan da Dünyayı sen ısıtsan hattâ aydınlatsan da Sen ay güneş olsan da şüphesiz söneceksin İzzet erkân sahibi bilgin bilgin olsan da Faik bir zat misali sen esinle dolsan da Bir nur ışık olsan da kuşkusuz söneceksin Mutlaka öleceksin Rabbine döneceksin  

Similar threads

2019 Şarkı Sözlerinden Nickler, şarkı sözlerinden nickler msn nickleri, şarkı sözleri nickleri Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum fazla yoruldum Ve şimdi ben de düştüm… Bu kere öyle bir afili yalnızlık Dertli bir bayan dek düşman Tuzaklar kurmuş diğer taraftan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
sagopanın cezaya yazdı 24dklık sarkı sagodan cezaya sözler sagopanın boyu cezaya küfür şarkı sözü cezanın sagopaya yazdığı küfürlü şarkı sagopanın yazdığı önce canice sataşırmürekkep doldurdum 1,58 boyu ve birazcık cadaloz, biraz megoloman ve de her hareketi bir poz, ona sevgi fck it, ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Hz Ali'den öz Deyişler hz ali deyişleri rüyada düşmanınla konuşmak verdana,geneva 1548288233 1548288233 hzalidenozdeyisler5c545e0ac8d22hzalidenozdeyisler5c545e0ac8d22 http:wwwaleviakademisidesiteimagesstoriesalibalaban 1 Acelenin meyvesi yanlışlıktır 2 Aç kalmak, alçalmaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
CENNET Sıratta Mü’min Eğer af ve bağış sahibi kimselerden isen, Allah’ın af ve bağış ile sana lütfedeceğini dü*şün! Sıratın üzerinden geçer*sin Yanında nu*run, sağında ve önünde koşuyor Amel defterin sağ elinde Yüzün pırıl pırıl Allah’ın huzu*rundan yüzünün akıyla hesabını vermiş olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Doğrusu, O, gerçeği getirmiş ve elçileri doğrulamıştır Yine O diriltecektir O her türlü yaratmayı bilendir Siz elbette acı azabı tadacaksınız Sadece yapmış olduklarınızın karşılığını görüyorsunuz Kendilerini sadece ALLAH'a adamış kulları hariç Onlar bilinen bir rızkı haketmişlerdir 373741...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,496Konular
981,851Mesajlar
29,897Kullanıcılar
ayhan611Son üye
Üst Alt