Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Race Driver Grid- Yardım edin lütfen :(

Race Driver Grid- Yardım edin lütfen :(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler ben race driver grid oynuyorumÇoğu internet sitesinde adamlar kendi takımlarına takım arkadaşı almışlarAma bende hiç takım alma seçeneği çıkmadıGrubumu kurdum,epeyde ilerledimAma hiç takım arkadaşı seçme seçeneği çıkmadıYardım ederseniz sevinirim

Similar threads

slm arklar ben Race Driver Grid oyununu aldım oyunda ilk yarısı gectıkten sonra onume 3 tane sponsor gelıor ama bu sponsorları secemıorum daha oyunun basında kaldım ne olur yardım edın kafayı yıyecem sponsorlardan herhangı 1 tanesını secemıorum klavyeden hangı tusa bassam işe yaramıor
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Sa Beyler Ben oyunu kurdum herşey normal oyunu acıorum fakat oyuna girdiğimde adamlar ve çimler siyah gözüküor dier herşey normal kendi rengindeNeden olabilir Lütfen Yardım Edermisiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Merhaba,ben S2 Son Silah oynuyorumVe oyunda mesela silahların tırtıklı yerleri ve çok ince ayrıntılı olan yerler sanki oynuyor hareket ediyormuş gibi oluyorHiç böyle bir sorunla karsılasmamıstım Neden olduğunuda bilmiyorum,bana yardım ederseniz çok sevinirimSistem özelliklerim: İşletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Beyler hiç bi driverim yüklü değil cd lerim kayıp ne yapıcagım hakkımda fikrim yok driver bulma programlarını çözemedim yardım edicek varsa driversiz pc kullanamıorum lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt