Racon sözler kısa Racon sözler kısa 1549104658 1549104658 raconsozlerkisa5c557618d9d7craconsozlerkisa5c557618d9d7c raconsozlerkisa5c557618d9d7c Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih çekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam önünü iLikLer büyüklerinin Elini Öper Sevdiğine Yanlış yapmaz! Delikanlı Sevdi Birkere Gönül Dinlermi Tasa Dinlermi itirazları! Delikanlı Sevmiş Birkere Acı Çeksede belirlenmiş Etmez Sevdiğine Bakar güler Delikanlı iŞte Sevdiğinin Dibinde Tesbihimiz varsa Katlanma çekiyoruz Sigara içiyorsak Derdimizden içiyoruz Biz Delikanlıyız Farkımız Delikanlı OLmamız!!! Kimseye Kusur yapmayız kusur yapanı Aramıza Almayız! MiLLéTin étiKét oLdugu YéRDé Biz FiYat KoyAriz kéLam yétér mi sandIn ka¢ pakét tütün ßitérdé dérdi ßitméz insanIn aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin!! BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA BeN SiGaRa TiRyaKiSi DeğiLiM SiGaRa iÇeRKeN DüŞüNDüĞüMüN TiRYaKiSiYiM KRAL GİBİ YASAYIP KOPEK GIBI ÖLMEKTENSE KOPEK GIBI YASAYIP KRAL GIBI ÖLURSÜN YaK BiR SiGaRa VeR GERIYE DOĞRU DöNmEz BeNiMLe öLMeYeN GÖRÜŞLER BöLMeZ YaK BiR SiGaRa VeR YENIDEN DöN GeL CeplerDe ResmimiZ aLemDe iSmimiZ MekanSiziz Kanka SaLLa yak Bi Cigara Vur Saga KariymiS KizmiS KolPa Tümü birer geLip gecici Dalga Bizim kuytu edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez bu dünyada herşey biter fakat ŞEREFSİZ bitmez bizde sabah olmaz bizde güneş doğmaz biz isyankarız kızım bizimle arkadaş olmak size yakışmaz Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,lakin ici bos,cünkü kursunu beynimde Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı değin yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım Vefasız kullardan vefa umma kıymetsis bir kula satarlar seni HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim Yol sen olsan yorulmadan yürürüm Rüya sen olsan defalarca uyurum Gece sen olsan sabahı hiç istemem Son nefesim sen olsan acilen ÖLÜRÜM İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz Laf kulağıma gelirse, söz getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm GeceLer İsyanda Yüreğim ZindanLarda GöZLerimse Defalarca ŞaFaKLarda YüReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe Fena Zaman DosTLaRım NeRDe HaNi Anılar YaLan OLmuş SeVDaLar GöZLeRim Kan AĞLar İçTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ Ama BaNa Ölüm YaRarHoŞÇaKaL Gözümün Bebeği HoŞÇaKaL BoşVér! Hemen Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğimDéN Öp Béni DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydanlar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör yaşamsal uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir GéL BuLut oLDa Yağ Birazcık iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir Gün gelecek devran dönecek… Kahbe kader bize de gülecek… Sen mi vardın şimdiye kadar… Tek tabanca da yaşar bu kalp… sevmek illede kan dökmek diyorsan senin için şah damarımı keserim yok illede canın diyorsan olsun bea gülüm ben seni topragın altındada severim biz firari saatlerin arkasında gelen isyankar sokakların tövbekar çocuklarıyız Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma gönderdi diye…