Racon Sözler 2019 2019 racon sözler 2019 racon yazılar 2019 racon laflar Ölümden öte köy yok gitmesekte görmesekte o köy bizim köyümüz 1549104666 1549104666 raconsozler20195c55761ed194craconsozler20195c55761ed194c raconsozler20195c55761ed194c Bu alemde inişide gördük, yokuşuda Ben, benim olmayan hiç birşeyin mücadelesini vermem Hergün bin defa ölüyorum yaşamak içinhoşuna gitmek illede kan dökmek diyorsan senin için şah damarımı keserim değil illede canın diyorsan olsun bea gülüm ben seni topragın altındada severim biz firari saatlerin peşinde gelen isyankar sokakların tövbekar çocuklarıyız Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma yolladı diye… Arkadaş sen hiç ölümün gölgesinde özgürlüğü yaşadınmı kahpesine kurşun yağdırdınmı hiç bir garibanın elinden tutupta kadere rest çektinmi dinle cicikız dinle sen sosyetenin tamam taşlarında dans ederken ben ise parçalanmış vücudum dağılmış çenemle zulamda cıgaram sessiz silahımla gelmeyen özgürlüğümü bekliyordum Her agladiginda gözlerinden akan her damlanin kalbimi vuran kursun oldugunu düsün,aglarken cok aglamada o kursunlar beni öldürmesin Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı dek yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım Wefasıs kullardan vefa umma kıymetsis bir kula satarlar seni HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim Yol sen olsan yorulmadan yürürüm Rüya sen olsan defalarca uyurum Gece sen olsan sabahı hiç istemem Son nefesim sen olsan derhal ÖLÜRÜM İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim Biz nabza göre şerbet verenlerdeniz Söz kulağıma gelirse, laf getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm GeceLer İsyanda Yüreğim ZindanLarda GöZLerimse Hep ŞaFaKLarda YüReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe Fena Vakit DosTLaRım NeRDe HaNi Anılar YaLan OLmuş SeVDaLar GöZLeRim Kan AĞLar İçTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ Oysa BaNa Ölüm YaRarHoŞÇaKaL Gözümün Bebeği HoŞÇaKaL BoşVér! Derhal Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğimDéN Öp Béni DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydanlar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör hayati uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir GéL BuLut oLDa Yağ Azıcık iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Ebedi aSkım KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Ama DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim Kız diye önem verenin Hoş diye Kaşar sevenin Para diye arkadaş satanın Sultan olsa tahtını Kral olsa devletini mafya olsa sonsuza dek yedi ceddini sikerim… Tek tesellim kadehler diğer birşey istemez ayyaş etsin yeter fakat rakı şarap ayrım etmez Dünya dek derdim olsun senin gibi yarim olsun kavuşmaya vakit yahut ahiret bizim olsunpara şöhret elin olsun tatlı dilin benim olsunsensiz geçen asır değilseninle gecen bir gün benim olsun aşkım SEVGİME İHANET EDEN SEVGİLİYİ KURŞUNA DİZERKEN TİTRERSE ELİM O TITREK ELLERİMİ KESMESSEM NAMERDİM!!! Biz ince bel, ela göz, kolon bacak için sevmedik güzelimGümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda…Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik ANLAYAMADILAR… Bazen çoban olup koyun güderim Kafam Bozulur Esrar Çekerim Bunalıma Girer Jilet Atarım Müslümcüyüm dost çok görme bana!!! İçtiğim Şarap OLsun Çéktiğim Esrar Olsun Sévdiğim Kız Müslümcüysé Canım Féda oLsun ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBUR YAŞIYORUZ GULLER ARASINDA BIR DIKEN KIRIK MASADA ICKI ICEN AZAB OLMUS GÖNLÜ ESRAR CEKEN NEREDE BIR MUSLUMCU GÖRÜRSEN BENI HATIRLA! Her cadde köşesinde kavgamız,okulda kıravatımız,dostumuzda hatıramız, düşmanımızda façamız,her meyhanede masamız,sevenlerimizde adımız silinmez Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de KaLdırımLarı üzerimize Yorgan Gibi Çektik Bize bir adım geLene biz On adım GittikOksijenimiz Sigara Mineralimiz yavan ekmek Kolaymı Bu dünyada Serseri Damgası yemek yemek Kolaymı be GüzeLim seviLmeden hoşlanmak!ı Rabbim sen beni dostlarımdan koru ben düşmanlarımın icabına bakarım Delikanlılık Aso Giyinip Tesbih çekmekle Olmaz Yiğidim! Delikanlı Adam önünü iLikLer büyüklerinin Elini Öper Sevdiğine Yanlış yapmaz! Delikanlı Sevdi Birkere Gönül Dinlermi Dert Dinlermi itirazları! Delikanlı Sevmiş Birkere Acı Çeksede kesin Etmez Sevdiğine Bakar güler Delikanlı iŞte Sevdiğinin Dibinde Tesbihimiz varsa Katlanma çekiyoruz Sigara içiyorsak Derdimizden içiyoruz Biz Delikanlıyız Farkımız Delikanlı OLmamız!!! Kimseye Hata yapmayız kusur yapanı Aramıza Almayız! MiLLéTin étiKét oLdugu YéRDé Biz FiYat KoyAriz kéLam yétér mi sandIn ka¢ pakét tütün ßitérdé dérdi ßitméz insanIn aĞlamayı FerdiDen ßæğLamayı Orhandan İsyanı MüsLümden Sevmeyi ise YanLızca ßizden öĞrenin!! BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAN GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA BeN SiGaRa TiRyaKiSi DeğiLiM SiGaRa iÇeRKeN DüŞüNDüĞüMüN TiRYaKiSiYiM KRAL GİBİ YASAYIP KOPEK GIBI ÖLMEKTENSE KOPEK GIBI YASAYIP KRAL GIBI ÖLURSÜN YaK BiR SiGaRa VeR GERIYE DOĞRU DöNmEz BeNiMLe öLMeYeN FIKIRLER BöLMeZ YaK BiR SiGaRa VeR TEKRAR DöN GeL CeplerDe ResmimiZ aLemDe iSmimiZ MekanSiziz Kanka SaLLa yak Bi Cigara Vur Saga KariymiS KizmiS KolPa Hepsi birer geLip gecici Dalga Bizim bakımlı edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez bu dünyada herşey biter fakat ŞEREFSİZ bitmez bizde sabahtan olmaz bizde güneş doğmaz biz isyankarız kızım bizimle arkadaşlık kurmak size yakışmaz Dumanımda oyoktu sigarayı bıraktım kadehimde oyoktu içkiyi bıraktım rüyalarımda oyoktu uyumayı bıraktım baktımki onsuz olmuyor yaşamayı bıraktım Delikanlılık ne racon kesmek ne adam öldürmek nede haraç kesmektir delikanlılık akşam olunca evine ekmek götürmektir Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,fakat ici bos,cünkü kursunu beynimde Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım, aklımda olduğunun yarısı dek yanımda olsaydın Hiç Sensiz Kalmazdım Vefasız kullardan vefa umma kıymetsis bir kula satarlar seni HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim Yol sen olsan yorulmadan yürürüm Rüya sen olsan her zaman uyurum Gece sen olsan sabahı hiç istemem Son nefesim sen olsan hemen ÖLÜRÜM İstersem bir adamı beyde yaparım, paşada ve istersem bir adama dünyayı zindanda ederim Biz nabza tarafından şerbet verenlerdeniz Laf kulağıma gelirse, söz getirenin kulağını keser, lafı çıkartana yediririm GeceLer İsyanda Yüreğim ZindanLarda GöZLerimse Her Zaman ŞaFaKLarda YüReĞim DayaNMaz Bu YanLıZLığa NerDe Kötü Süre DosTLaRım NeRDe HaNi Hatıralar YaLan OLmuş SeVDaLar GöZLeRim Kan AĞLar İçTiĞim ŞaraP BİLe Beni YargıLar SenSiZ Fakat BaNa Ölüm YaRarHoŞÇaKaL Gözümün Bebeği HoŞÇaKaL BoşVér! Derhal Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğimDéN Öp Béni DéTayLAr AynaDir Ayrım’i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydanlar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör yaşamsal uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir GéL BuLut oLDa Yağ Biraz iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir Gün gelecek devran dönecek… Kahbe felek bize de gülecek… Sen mi vardın şimdiye dek… Tek tabanca da yaşar bu kalp… sevmek illede kan dökmek diyorsan senin için şah damarımı keserim değil illede canın diyorsan olsun bea gülüm ben seni topragın altındada severim biz kaçak saatlerin ardındaki gelen isyankar sokakların tövbekar çocuklarıyız Yağmuru kıskandım sana dokundu diye,rüzgara kızdım kokunu çaldı diye,kaderime küstüm bana imkansızsın diye,birtek geceleri sevdim seni rüyalarıma gönderdi diye…