Rafet El Roman Senden Sonra şarkısının sözleri Rafet El Roman Senden Sonradan şarkı sözleri Rafet El Roman Senden Sonradan şarkı sözü Rafet El Roman hayranı oaln tüm misafirlerimiz için ve üyelerimiz için, Rafet El Roman'ın sevilen şarkılarından biri olan Senden Daha Sonra şarkısının sözlerini bu sayfamızda paylaşıyoruz 1549250528 1549250528 rafetelromansendensonrasarkisininsozleri5c57afe47fe26rafetelromansendensonrasarkisininsozleri5c57afe47fe26rafetelromansendensonrasarkisininsozleri5c57afe47fe26 Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam tekrar kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç aşina gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı Hevesim kırık yüreğim buruk ne olacaktık bak ne olduk Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana vefat geliyor Senden sonra arasamda öncesini Alıştım acı çekerek almaya nefesimi Yaram ne kanar ne kabuk bağlar dışarı giden unutur,kalan her zaman yanar Kaçsam kaçamam baştan kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç aşina gelmiyor inan Yaram ne kanar ne kabuk bağlar dışarı giden unutur kalan defalarca yanar Kaçsam kaçamam her tarafta kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm bitkin yüzüm Bana hiç bilinen gelmiyor inan Ne dek oldu gideli bilmiyorum geçen zamanı Zamandan saymadım zaten sensiz geçen her anımı Hevesim kırık, yüreğim buruk,ne olacaktık bak ne olduk Canım istemiyor zoruma gidiyor böyle yaşamak bana ölüm geliyor Senden sonra arasamda öncesini Alıştım acı çekerek almaya nefesimi Yaram ne kanar ne kabuk bağlar giden unutur kalan her zaman yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm bezginlik yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Yaram ne kanar ne kabuk bağlar dışarı giden unutur kalan her zaman yanar Kaçsam kaçamam bitmiş kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm, Aynada gördüğüm yorgun yüzüm, Bana hiç aşina gelmiyor inan