Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rafet El Roman Tukendiğinde şarkısı sozu

Rafet El Roman Tukendiğinde şarkısı sozu
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Rafet El Roman Tukendiğinde sozleri
Rafet El Roman Tukendiğinde şarkısı
Tukendiğinde Rafet El Roman 2019
2019 Rafet El Roman Tukendiğinde şarkısı

İcimde zehir zıkkım bir keder var
Hic bilmediğim farklı duygular
Dunya yıkılmış altındayım sanki
Sevdik unuttuk sevinşlerden eser yok

Ağrıma gitti cekip gidişi
Coktu icime ayrılık taş gibi
Bir anda bitti duşler yeminler
Yalanmış meğer sozler opuşler

Takside gidiyorum argın ve yorgun
Sindi her koşeme yalnızlık yokluğun
Radyoda arabesk bir şarkı calıyor
Seni beni aşkı şimdi anlatıyor
Bir ruzgar esiyor yuzumden kalbime
Ben neredeyim sen nerelerde
Boşluktayım herşey tukendiğice
Kalmadı inancım insana sevgiye

Similar threads

Rafet El Roman Tukendiğinde şarkı sozu, Rafet El Roman Tukendiğinde şarkısı 2019, tukendiğinde şarkı sozu rafet el roman İcimde zehir zıkkım bir keder var Hic bilmediğim farklı duygular Dunya yıkılmış altındayım sanki Sevdik unuttuk sevinşlerden eser yok Ağrıma gitti cekip gidişi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Rafet el roman direniyorum şarkısı,direniyorum şarkısı,direniyorum şarkı sozu,rafet el roman direniyorum,rafet el roman 2019 Yeni bir rafet şarkısı Sessiz bir mecra şimdi hayat Sen giderken soğuktan soğuk Dondu yureğim durdu yaşam Savaş sonrası gibi her yeri Huzun yaslı ve revan Buyur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Rafet El Roman Direniyorum şarkısının sozleri Rafet El Roman Direniyorum sozleri Rafet El Roman Direniyorum şarkısı sozu Sessiz bir mecra şimdi hayat sen giderken Soğuktan da soğuk dondu yureğim,durdu yaşam Savaş sonrası gibi kalbimin ici kan ve revan Buyur git gide inan yokluğun azap...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkı sozu Yanımda Kal şarkısı sozleri Rafet el roman Rafet El Roman Yanımda Kal Şarkı sozleri Bu yurek sana tutsak Biliyorum sucluyum Hakkım değil sevmek Sanki yanı başımda ellerin, nefesin Bana uzak kalbin Sessizliğine yanarım, gitme Yokluğunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Rafet El Roman Ayrılıktan Soz Etme sozleri Ayrılıktan soz etme Rafet el roman 2019 2019 Rafet El Roman Ayrılıktan Soz Etme şarkısı Demedim ki sen beni anlayamadın belki ben anlatamadım, ne kendimi ne sevgimi biliyordum sevip benden gidecektin zamansızdı cunku aşk, bile bile izin verdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,654Mesajlar
29,725Kullanıcılar
Üst Alt