Rahibe ) RAHİBE Bir rahibe taksi çevirmiş, yola çıkmışlar Lakin taksi sürücüsü aynadan aralıksız rahibeye bakıyormuş Rahibe niçin pek baktığını sorunca adam: 'Çok özür dilerim rahibe, size birşey bildirmek istiyorum lakin kızarsınız diye de çok korkuyorum' demis Rahibe gülümsemiş: 'Sevgili oğlum, benim yaşımda, üstelik de rahibe olan birine ne söylersen söyle toleranslı davranacağıma emin olabilirsin Bana her istediğini soyleyebilirsin ' Bunun uzerine taksi şöförü utana sıkıla: 'O vakit'demiş'Şeyy Benim en büyük fantezim bir rahibeyle sevdiğim şekilde sevişmekti de' Rahibe yeniden gülümsemiş: 'Ah bu muydu sevgili oğlum Yalnız minik bir sorun var Elbette ayrıca bekar, hem katolik olman gerekiyor Yoksa Tanrı'ya hesabını veremem' Söför sevincle haykirmis: 'Evet! Evet Ben bekarım ve Katoliğim!!' 'O süre şurdan ormanlik yola sapalım' Ve ormana gelmişler, adam orada en büyük fantezisini gerçekleştirmiş Herşey bittikten sonradan rahibe bir bakmış,adam hüngür hüngür aglıyor 'Neyin var sevgili oğlum??' 'Rahibe vicdan azabı çekiyorum, n'olur beni bağışlayın Ben size yalan soyledim Ben fiilen ayrıca evliyim, hem Yahudiyim' Bunu duyan rahibe gülmüş: 'Ah sevgili oğlum kendini üzme Doğrusu ben de reel rahibe değilim İsmim Cxx SOYADIM ixxx