Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rahmetinin dilencisi

rahmetinin dilencisi
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
rahmetinin dilencisi Seni düşünüyorum şu anda… Günahımdan çok rahmetini Ve geldim işte Neyim var , neyim yok ise aldım,geldim Olanca günahımla,isyanımla…Olmayan şükrüm ve duamla geldim Geldim işte Geldim Rabbim Öyle yorgun düşmüş hâlde geliş ama bu gelişPek yorgunum ama ALLAHım Alıversen Kurtuluversem bu yükten Dinleniversem… Dileniyorum işte kapındaRahmetininin dilencilerini eli anlamsız çevirmeyeceğinin bilinciyle dileniyorum Geldim işte sonunda Alırsın yok mi rahatlık kapısından Kapılar önünde koymasın değil mi ; o kadar perişan? Çaresizim derhal… Öylesine çaresizÖylesine lâl Dışarısı soğuk acilen…Dışarısı ayaz… Huzurunun o sıcak iklimine muhtacım Derhal yok yeri yurdu bu bedevinin,sokak çocukları değin çöllerde kabul etmez artık ,günahlarımdan! Lâ mekânlarda kaldım ALLAH’ım! Zaman tükendi artık Tükendim ALLAH’ım Tek bir nefes etkilenmez oldu artık gafil yanım Muhtacım ALLAH’ım… Öylesine yoksul Ah… O Kadar açım ancak hem de,rahmetinin tek bir damlasına Ey kalbimin sahibi Ey rahmeti abı yaşam iksiri Rahmetsizlikten kavrulan gönlüme nurlarını yağdırmaz mısın… ? Ey dertlerin biricik dermanı olan Ey ezeli ve sonsuz dostu,kullarının… Geldim işteBuradayım… Kabul etmez misin ? ‘’Kulum’’ demez misin? Almaz mısın yoksa huzuruna ‘kul’’ olduğunu unutup kulluktan bihaber bu acizi Affetmez misin ALLAHım … Bunca günahıma bakıp da ret mi edersin?! Hemen ne olur Ey Rabbim,müsade ver Müsade ver huzuruna masum durayım Yetmez değil midir, bunca zamandır omuzlandığım günah yükümü?! Günahımı alıp,bu yükten kurtarmaz mısın? Bunca zamandır işlediğim günahlardandır, sana varamayışım Sana gelişimi engelleyen tüm prangaları söküver ALLAH’ım ‘kULum’’ dediklerin arasına katıver bizleri de Sana değer kul olmakla şereflendir ALLAH’ım Abd olmakla huzuru bulalım Sıkıntılarımızdan kurtulalım abdiyetle Bağışla ALLAH’ım Cürmümüz fazla… AmaAma,rahmetin daha fazla Rahmetinden ümitvarım… Sen ama rahmetinin %99’unu kıyamette mü’min kullarına saklayansın… Geri kalan bir rahmetinle ,dünyada kaldır bu yükümüzü de huzurunda boynumuzu bükülme ALLAH’ım Bilirim … Bilirim affedersin ALLAHım ‘Senin rahmetin okyanus, günahım ise okyanustaki adada yer alan ağaçtaki acayip kuşun ağzında ;bir nohut tanesine ’’ Kuraklaşmış bütün yanlarım o abı hayatla yeşersin Yetkisiz etme kalbimden rahmetinin damlalarını Izin ver nasuh tevbe kapılarından geçeyim de, dilime değen her bir harf gönlümde yeni dua çiçekleri filizlendirsin Baharın ölmüş toprağa yaşam verdiği gibi , ben de yeni bir hayat bulayım Ölüleşmiş kalbimdan gelen kötü kokular ruhuma değmeden , rahmetinin güzel kokuları ile dolayım ALINTI​  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt