Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Raınbow sıx sıege oyundan atma

Raınbow sıx sıege oyundan atma
0
190

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ekran kartı rx 580 işlemci rayzen 5

2 güne kadar oyunda sıkıntı yaşamazken oyunda bomba patladığı zaman oyundan atıyorMonitör de VGA DVI geçişi yapıyor (dvı kullanıyorum) ve oyun gidiyor dosya doğrulama sürücü güncellemeri her şey tamYardımcı olabilcek var mı?

Similar threads

Deus Ex: Human Revolution'un oyunda konuşma seçeneklerinde oyundan atma hatasının çözümü paylaşıcam sizlerle Kesinlikle ekran kartı ile ilgili bir sorun değil bu hata C rackle ilgili bi sorun
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Araba yarışı denince akla ilk gelen oyunlardan olan Need for Speed, yeni oyunu ile farklı bir şekilde karşımıza çıkabilir. Arabalarla yarışmaya alışık olduğumuz oyun serisine bu defa motosikletler de dahil olabilir. Bazı yarış oyunları arabaların dışına çıkarak motosiklet yarışları üzerine de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Slm arklar sorunun tam olarak neyden kaynaklandıgını bilmiyorum burada kısaca özetlicem Ama şunu eklim, server kasa kullanıyorum en fazla ısınan işlemci oda 44dereceden yukarı cıkmas ve Orjinal McAfee kullanıyorum updateleri tam Sistem imzada da yazıyor; 3200+ Amd, 2*512DDR Ram, Ati Radeon 256Mb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Mount and Blade Bannerlord uzun süren süren bekleyişin ardından satışa çıktı. Satışa çıkmasıyla da özel indirime giren oyun, Steam‘de yoğunluğa sebep oldu. Oyunu satın almak isteyen oyuncular, sorun yaşıyor. TaleWorlds Entertainment tarafından geliştirilen oyun, sevilen Mount and Blade serisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ekran kartını en çok zorlayan 15 oyun yazımızla sizlerleyiz. Yüksek grafikli oyunlar birçok oyuncu tarafından oynanamıyor ancak ilgi görmeye devam ediyor. Bu listede de donanımı en çok zorlayan oyunları derledik. Bilindiği üzere yüksek kalitede grafik için iyi donanım gerekiyor. İşlemci, ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt