Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Rainbow Six Vegas 2 registry girişleri?

Rainbow Six Vegas 2 registry girişleri?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
slm herkese bn windowsu yeniden kurdum fakat vegas 2 yi açamıyorum registy key lerini istiyor normalde bütün oyunların alırım ama bunu unutmuşum şimdi oyunu açamıyorum dvdside yok yeniden yükleyemiyorum yardımcı olurmusunuz ustalar

Similar threads

merhabalar arkadaşlar başlık biraz uzun oldu kusura bakmayın Six Vegas 2 de 4 arkadaş story co up da oynamak istiyoruz acaba bu mümkünmüdür? Mümkün ise nasıl yapabiliriz? Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirimŞimdiden Teşekkür ederim
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
FPS oyunlarının yenilmez temsilcisi Rainbow Six serisinin yeni oyunu, Rainbow Six: Vegas ’ın kaldığı yerden devam edecek Yapımcılığını ve dağıtımcılığını Ubisoft ’un üstlendiği oyun 28 Mart 2008 ’de piyasaya sürülecek Multiplayer olarak online ve lan üzerinden oynamaya imkanı sunan oyun Unreal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
217
Ubisoft, mobil oyunseverlere müjdeli haberi verdi. Rainbow Six serisini resmi olarak mobil platformlar için devam ettireceğini açıkladı. Bununla birlikte şirket, oynaması ücretsiz (oyun içi satın alım olacak) birinci şahıs- FPS mobil oyunu Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile oyununu duyurdu. Şimdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Tom Clancy, sevdiğimiz bir yazardı. 2008'e kadar olan Rainbow Six oyunlarını da severek oynadığımızı söyleyebiliriz. Fakat Vegas 2'den sonra Ubisoft'un seriyi yalnızca çok oyunculu bir hale dönüştürmesi ile ilgi alanımızdan çıkmıştı. Online rekabetçi oyunların popülerliğinin yükseldiği bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Ubisoft tarafından geliştirilen ve çıktığından bu yana popülerliğini sürdüren Rainbow Six: Siege için Crimson Heist Operasyonu da resmi olarak duyuruldu. Yeni operatör Flores ile birlikte başlayacak yeni dönemde oyunun stratejik taraftan farklılaşacağı kaçınılmaz.  Rainbow Six: Siege Crimson...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt