Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

rakım calapala 12 ay şiiri

0
168

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

12 Ay (Rakım Calapala)
Yılın ilk ayı Ocak,
Kar yağar kucak kucak
İkinci ay Şubattır;
Soğuğu pek berbattır
Mart kapıdan baktırır,
Kazma kurek yaktırır
Nisanda cicek acar;
Sevincle kuşlar ucar
Mayısta kiraz yeriz,
Kuzuları severiz
Haziranda yaz başlar
Dağılır arkadaşlar
Temmuz yakar, kavurur;
Ekinleri oldurur
Ağustos harman ayı,
Sevinir koylu dayı
Eylule yoktur sozum;
Getirir incir, uzum
Ekim ayı gelince,
Kapılırız sevince
Kasımda yağmur bol,
Uşume dikkatli ol
Aralık yılın sonu,
Soğuktur eni konu
Bu on iki arkadaş
Bizlere olur yoldaş
Hepsi guzel, sevimli,
Calışana verimli
Tembeller ay, gun secer,
Omurleri boş gecer
Rakım CALAPALA

Similar threads

Rakım calapala Tum Şiirleri Rakım Calapala yavruturk Ataturk'e Ben bir Turkum, Mini mini bir Turkum, Yavruturk'um! Sen, en buyuk Turksun, Ataturk'sun! Sen, Turkiye'yi, Turkleri, Turk cocuklarını Cok severdin Biz de, Butun Turk cocukları, Butun Turkler Seni cok, Pek cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
rakım calapala babacığım şiiri Babacığım Evimizin direğisin! Gozumuzun bebeğisin! Ne sevimli, ne iyisin, Benim canım babacığım Akşamları sen gelince, Kapılırız hep sevince, Gunduz olur bize gece, Benim canım babacığım Biz guleriz sen gulersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
347
rakım çalapala 12 ay şiiri 12 Ay (Rakım Çalapala) Yılın ilk ayı Ocak, Kar yağar kucak kucak İkinci ay Şubattır; Soğuğu o kadar berbattır Mart kapıdan baktırır, Kazma kürek yaktırır Nisanda çiçek açar; Neşeyle kuşlar uçar Mayısta kiraz yeriz, Kuzuları severiz Haziranda yaz başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
2019 Yeni Yıl Şiirleri ,OOE Yeniyıl Şiirleri,yılbaşı ile ilgili şiir, imagesyeniyilsiirleriyilbasisiirleri5b0b69657100d 12 Ay Yılın ilk ayı Ocak, Kar yağar kucak kucak İkinci ay Şubattır; Soğuğu pek berbattır Mart kapıdan baktırır, Kazma kurek yaktırır Nisanda cicek acar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
223
Rakım çalapala Bütün Şiirleri Rakım Çalapala yavrutürk Atatürk'e Ben bir Türküm, Mini mini bir Türküm, Yavrutürk'üm! Sen, en büyük Türksün, Atatürk'sün! Sen, Türkiye'yi, Türkleri, Türk çocuklarını Çok severdin Biz de, Tüm Türk çocukları, Tüm Türkler Seni fazla, Pek fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt