Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rakım çalapala anneciğim şiiri

0
125

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95

Ne şirin bir annesin!
Ne tatlıdır senin sesin!
Benim canım mısın nesin
Sen olmazsan yapamam ben!
Senden yakın kim var bana?
Kalbim, canım bağlı sana!
Üzüntüm değil ondan yanlamasına
Seviyorsun beni de sen
Gülsem güler yüzün
Ağlamamdan alır keder…
Senin gecen ve gündüzün
Işık alır yarı benden! *

Similar threads

Rakım çalapala Bütün Şiirleri Rakım Çalapala yavrutürk Atatürk'e Ben bir Türküm, Mini mini bir Türküm, Yavrutürk'üm! Sen, en büyük Türksün, Atatürk'sün! Sen, Türkiye'yi, Türkleri, Türk çocuklarını Çok severdin Biz de, Tüm Türk çocukları, Tüm Türkler Seni fazla, Pek fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
RAKIM ÇALAPALA (1909 1995) Cumhuriyet dönemi yazarlarından Rakım Çalapala İstanbul ’da doğmuştur(1909 – 28 Kasım 1995)İstanbul Lisesi ’ni ve AÜ Hukuk Fakültesi ’ni bitirdi Mesleğini sürdürmeyerek basın hayatına geçti Çoğu dergi ve gazetede sekreterlik, yazı işleri müdürlüğü yaptı Arkasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
rakım calapala anneciğim şiiri Ne sevimli bir annesin! Ne tatlıdır senin sesin! Benim canım mısın nesin Sen olmazsan yapamam ben! Senden yakın kim var bana? Kalbim, canım bağlı sana! Uzuntum yok ondan yana Seviyorsun beni de sen Gulsem guler yuzun Ağlamamdan alır huzun… Senin gecen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
rakım çalapala babacığım şiiri Babacığım Evimizin direğisin! Gözümüzün bebeğisin! Ne şirin, ne iyisin, Benim canım babacığım Akşamları sen gelince, Kapılırız defalarca sevince, Gündüz olur bize gece, Benim canım babacığım Biz güleriz sen gülersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Her...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Affeyle Annem Hasretinle geçen günleri andım; Amansızca ağladım kahroldum annem Baktığım her yerde seni aradım; Sen uzakta, ben sürgün mahvoldum annem Melekten yüzünle defalarca aklımdasın, Damarda kan gibi her zaman canımdasın, Gurbette olsam da daima yanımdasın, Vuslatımız duâ da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt