Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

rakım çalapala babacığım şiiri

0
135

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

Babacığım

Evimizin direğisin!
Gözümüzün bebeğisin!
Ne şirin, ne iyisin,
Benim canım babacığım

Akşamları sen gelince,
Kapılırız defalarca sevince,
Gündüz olur bize gece,
Benim canım babacığım

Biz güleriz sen gülersen,
Zevkle yeriz sen de yersen,
Her Zaman dinleriz sen ne dersen,
Benim canım babacığım

Rakım Çalapala *

Similar threads

rakım calapala babacığım şiiri Babacığım Evimizin direğisin! Gozumuzun bebeğisin! Ne sevimli, ne iyisin, Benim canım babacığım Akşamları sen gelince, Kapılırız hep sevince, Gunduz olur bize gece, Benim canım babacığım Biz guleriz sen gulersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
349
rakım çalapala 12 ay şiiri 12 Ay (Rakım Çalapala) Yılın ilk ayı Ocak, Kar yağar kucak kucak İkinci ay Şubattır; Soğuğu o kadar berbattır Mart kapıdan baktırır, Kazma kürek yaktırır Nisanda çiçek açar; Neşeyle kuşlar uçar Mayısta kiraz yeriz, Kuzuları severiz Haziranda yaz başlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
ÇOCUK VE UYKU uykum gitti nereye? yıkanmaya derye döngel uykum döngel gözlerime geri gel BABACIĞIM evimizin direğisin gözümüzün bebeğisin ne tatlısın ne iyisin benim canım babacığım akşamları sen gelince kapılırız daima sevince gündüz olur bize gece benim canım babacığım GÜZ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Rakım çalapala Bütün Şiirleri Rakım Çalapala yavrutürk Atatürk'e Ben bir Türküm, Mini mini bir Türküm, Yavrutürk'üm! Sen, en büyük Türksün, Atatürk'sün! Sen, Türkiye'yi, Türkleri, Türk çocuklarını Çok severdin Biz de, Tüm Türk çocukları, Tüm Türkler Seni fazla, Pek fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Anne ve babalar için hoş şiirler BABACIGIM Evimizin diregisin! Gözümüzün bebegisin! Ne sevimli, ne iyisin, Benim Canim babacigim Aksamlari sen gelince, Kapiliriz defalarca sevince Gündüz olur bize gece, Benim canim babacigim Biz güleriz sen gülersen, Zevkle yeriz sen de yersen, Hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
304
858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt