Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rakım çalapala şiirleri okulumuz

rakım çalapala şiirleri okulumuz
0
96

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Okulumuz
Her yerden daha hoş
Bizim için burası,
Okul, sevgili mektep,
Neşe, bilgi yuvası

Güzel kitaplar burada,
Bir fazla arkadaş burada,
İnsan nasıl sevinmez,
Böyle yerde okur da ?

Senin çatın altında
Girmez kötü duygular,
Data giren yerlerde
Kalmaz artık kaygılar

Her yerden daha güzel
Bizim için burası,
Okul, sevgili okul
Neşe, data yuvası !

Rakım ÇALAPALA *

Similar threads

okulumuz adlı şiirin yazarı kimdir 1909'da İstanbul'da doğan Rakım Çalapala 'nın bütün adı Mehmet Rakım Çalapaladır İstanbul Lisesi'ni ve Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi(1935) Hemen Şimdi lise öğrencisiyken Yarın gazetesinde gazetecilik yaşamına atıldı sonra ise Son Posta ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Okulumuz Her yerden daha guzel Bizim icin burası, Okul, sevgili okul, Neşe, bilgi yuvası Guzel kitaplar burada, Bir cok arkadaş burada, İnsan nasıl sevinmez, Boyle yerde okur da ? Senin catın altında Girmez kotu duygular, Bilgi giren yerlerde Kalmaz artık kaygılar Her yerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
okulumuz adlı şiirin yazarı kimdir 1909'da İstanbul'da doğan Rakım Calapala 'nın tam adı Mehmet Rakım Calapaladır İstanbul Lisesi'ni ve Ankara Universitesi Hukuk Fakultesi'ni bitirdi(1935) Henuz lise oğrencisiyken Yarın gazetesinde gazetecilik yaşamına atıldı Daha sonra ise Son Posta ve Akın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İlköğretim Haftasını Konu Alan Uzun Şiirler İlköğretim Haftası Şiirleri Uzun İlköğretim Haftası İle İlgili Uzun Şiirleri Okulların açılmasıyla birlikte birincil hafta ilköğretim haftası olarak kutlanacak meleklerilkogretimhaftasinikonualanuzunsiirler5c55635912385alt Bu haftada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
okulumuz okulumuz şiiri her yerden daha guzel, bizim icin burası okul sevgili okul, neşe bilgi yuvası guzel kitaplar burada, bir cok arkadaş burada insan nasıl sevinmez, boyle yerde okurda senin catın altına, girmez kotu duygular bilgi giren yerlede, kalmaz artık kaygılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt