Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar;
ben gta san andreas'da bir bölümü geçemedim
bu bölümü nasıl geçebilirim ? yada bir hilesi var mı lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
İşte Geçemediğim Bölüm:
http:img71**************img71923gtasa2007052120591746sp5
Yardımcı Olan Herkeze +Rep
kardeşler ben caunter strıke 16 da serverlarda oynucam ve bunun için hızlı koşma hilesi war kosuon adamları olduruon adını boılmıom cok hızlı gıdıon o hıleyı allah rızası ıcın vercek olan warmı verene şimdiden çok tşkler
oyunun sonlarına gelindikçe görev olarak save a valeria diyor
yani valeriyi kurtar
valerie nin olduğu odaya gidince ne yapmamız gerektiğini bilen warmı
çünkü çıkış yok yerde sular war birde ilerde kapı war ama açılmıyor kapı
bilen söylesin nasıl geçilicek o bölüm ?
E D İ T...
Merhaba arkadaşlar Ben crysis de bi bölüm geçemedim lütfen yardımcı olurmusunuz
Geçemediğim bölüm gemiye atlıyorum gemide bi kamara ya giriyorum ve kamaradaki çantanın içindeki use düğmeisini aktive hala getiriyorum ondan sonra bana geminin uç tarafında bi yer gösteriiyor o noktaya gidemiyorum...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.