Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

RAM alacağım fakat sorunuma fayda edecek mi??

RAM alacağım fakat sorunuma fayda edecek mi??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle herkeze merhabalar, ben yakın zamanda bilgisayarıma 2gb ram almayı düşünüyorum Bilgisayarımdaki ram miktarı 1gb fakat almam benim sorunumu düzeltecek mi bu eski bilgisayar o yeni ramlari çalıştıracak mı bilmiyorum Sorunum şu, oyun oynarken çok fazla donma yaşıyorum kasma yok fakat donma var Kasmalar olsada oynadığım tek oyunda var oda az bir kasma normal bir yerde 5060 fps veriyor fakat çok dolu bir yerde baya bir kişinin olduğu yerde 2030 fps alıyorum, kısacası kasmadan sıkıntım yok sorunum donmalar Oyuna yeterince ekran kartım yetiyor çünkü minimum özelliklerin fazlasını karşılıyor ve bende en düşük ayarlarda oynuyorum Oyunu aşşağıya indirince 1520 saniyede anca indiriyor ve tekrar oyuna girmem bir okadar sürüyor oyun dışında ek programlar açınca daha çok donuyor Oyun içide donma oluyor fakat 45 dakika içinde geçiyor fakat çok sıkıntı yaratıyor Ram alsam bu donma sorunu geçer mi ? Kasma sıkıntı değil onda fazla kasma yaşamıyorum zaten Şimdiden teşekkürler, bu arada sistem özelliklerimi de yaziyim isterseniz lazım olur beklki

Sistem özelliklerim:
İşletim sistemi Windows XP
Ram: 1gb DDR2 800mhz
İşlemci: İntel Core 2 Duo E6320 189 ghz
Ekran kartı: ASUS x1650 series (1GB)
Anakart: Asus P5B
DirectX 9

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,289Kullanıcılar
rogeneSon üye
Üst Alt