Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram Alıcam Yardım Edermisiniz !

Ram Alıcam Yardım Edermisiniz !
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarıma fazladan ram alıcamRam tipi,markası,CL vb özellikleri farklı olsa olurmuYoksa aynımı olmak zorunda ve anakartım kaç gb ram destekler onu nereden bakacagımYardımcı olursanız sevinirim

Similar threads

Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarıma fazladan ram alıcamRam tipi,markası,CL vb özellikleri farklı olsa olurmuYoksa aynımı olmak zorunda ve anakartım kaç gb ram destekler onu nereden bakacagımYardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Arkadaşlar ben bir tane ram almak istiyorum ama kaç mhz , kaç cl falan alacağıma yardım edermisiniz SİSTEM ÖZELLİKLERİ ANAKART ::: MıcroStar Internatıonal Co Ltd CN7529 Chıp Set ::: P35G33G31 RAM ::: 1GB DDR2 800MHZ 6CL EKRAN KARTI ::: ATI redeon HD 2400 Series 512 mb İŞLEMCİ ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
merhaba arkadaşlar geçenlerde ben yeni bir pc aldım 1 gb ram vardı ekran kartı işlemci filan kötü değil normal şimdi ben pcye 2gb ram yapmak istiorum yani 1 gb daha ekleyeceğim fakat bir sorunum var hangi ram türünden takacağımı bilmiorum kasanın içinde ddr 400 ram takılı fakat ram takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Anakart Özellikleri Anakart Adı MSI P4M890MLIL (MS7255) Veri Yolu (FSB) Özellikleri Yol Türü Intel GTL+ Yol Genişliği 64 Bit Gerçek Saat 200 MHz (QDR) Etkin Saat 800 MHz Band Genişliği 6400 MBs Bellek Yolu Özellikleri Yol Türü DDR2 SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,870Mesajlar
29,907Kullanıcılar
Ahmet120938Son üye
Üst Alt