Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

ram artırma ve ekran kartı yukseltme yontemleri

0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Kullanmakta olduğunuz ekran kartının sistem belleğinde zaten 32 calmakta ve pc'niz 224 Mb calışmakta ve xp+calışan programlar baya bir bellek isterKullanmakta olduğunuz onboard ekran kartının belleğini yukseltmek size ek performas sağlamazEğer illa değiştireceğim derseniz

Gelişmiş bios ayarları altında (AGP veya VGA Aperature Size) başlığınıda yazan değeri 32,64 veya 128 Mb olarak ayarlama imkanınız varSon soz olarak benimde fikrim hic olmazsa giriş seviyesi bi Fx 5200 alıp kullannınEğer gorsellik olarak kazanc sağlamak istiyorsanızPc ofis işleri icinse tabiki ekran kartı almanıza hic gerek yoktur

Similar threads

ram artırma ve ekran kartı yükseltme yöntemleri Kullanmakta olduğunuz ekran kartının sistem belleğinde zaten 32 çalmakta ve pc'niz 224 Mb çalışmakta ve xp+çalışan programlar baya bir bellek isterKullanmakta olduğunuz onboard ekran kartının belleğini yükseltmek size ilave performas sağlamazEğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
688
Riot Games tarafından geliştirilen ve Ekim 2009’da piyasaya sürülen League of Legends (kısa adıyla) LoL popülerliğini kaybetmeyen ve e-Spor dünyasını domine eden yapımlardan birisi. Ancak her oyunda olduğu gibi çeşitli sorunlar ortaya çıkabiliyor. Google’ın raporlarına baktığımızda LoL FPS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Asus p4v8xx Anakartım var Ekarn kartı ve ram alıcam neleri önerirsiniz pc konusunda fazla iyi değilim Ekran kartı 512 mb veya 1 gb almak istiyorumOyunları rahat oynamak istiyorum 15 gb ram var 1 gb yada 512 mb ram alacağım Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
1 Gb Ram DDR2 512 Mb GeForce 7300 GT AGP Ekran Kartı var en basit oyunda bile donuyorBi el atsanız diyorum İşletim Sistemi : Windows XP Ayrıca ek olarak 512 Mb Ram daha var ama onu takınca daha da kötü oluyor :S Ayrıca en basit yun dediğim Winning Elven 9
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Bilgisayar denince en fazla duyulan terimlerden biri ekran kartlarıdır Görüntünün monitöre yansıtılmasını sağlayan ekran kartları bununla birlikte görüntünün kalitesini de belirlemektedir Bilgisayar ekranındaki bir görüntünün kalitesi keza görüntü bağdaştırıcısı yani ekran kartına, hem de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt