Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram bulamıyorum yardım

Ram bulamıyorum yardım
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beylen ben kendime 2*512MB DDR533 Ram arıyorum Soğutuculu
Ama bulamadım yardım edin pls gören warsa bana link werebilirmi?
Gigatek de 2*512MB DR533 Twinmos wardı 230$ a ama bende ozmnlar para yoktu tam şimdi parayı bulduk orada kalmamış :banghead:

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
En gülünç hacivat ve karagöz diyalogları Ramazan Geldi! Hacivat : Yar Bana Bir Eğlenceeee! Karagözüm Telaş Çık Pencereyeee Karagöz : Ne Bağırıyorsun Hacı Cav Cav Kulağımın Dibinde Hacivat : Sevgili Karagözüm 11 Ayın Sultanı Ramazan Geldi Ne Hoş, Ne Bolluk Karagöz : Nee! Sultan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
669
2019 En Guzel Aşk Sozleri Benim icin seni gormek suya benzer,seni yaşamak ise nefes almaya Susuz uzgun yaşarım ama nefes almadan ASLA… Seni yıldızlar kadar cok seviyorum Onlar kadar parlak ve onlar kadar yakınsın banaTek fark var onlar bin tane sen BİR tane… Gercek sevgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
858,497Konular
982,558Mesajlar
30,300Kullanıcılar
SknsjsSon üye
Üst Alt