Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram cl10 sorun

Ram cl10 sorun

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar severım kolay gelsın ben ısıtme konusma engelliler bıraz turkcem bozuk var özür dilerim bana yardımcı olursan sevırım

benım bilgisayar ram 4 ram DRR3 CL9 180V kullanıyorum problem yok sebebı oyun call 6gb olması gerekıyor bende yenı aldım DDR3 8gb CL10 15 taktım ama sistemı acmıyor problemı bı varmı?

ANAKART

Intel LGA775 Platform
Intel® X38 ICH9R chipset
Intel® Core™2 Extreme Core™2 Quad Core™2 Duo Pentium® Extreme Pentium® D Pentium® 4 Processors
Supports Intel® next generation 45nm Multicore CPU
Dualchannel DDR3 1800*1600*13331066800 MHz
ASUS EPU (Energy processing Unit)
ASUS 3rd Generation 8phase Power
All Highquality Japanesemade Conductive Polymer Capacitors
Precision Tweaker 2
Pure Copper Heat Pipe
AI Direct Link AI Slot Detector QShield

Similar threads

Dünyanın en incesi Türkiye ’de: ASUS ZenBook UX305 Dünyanın en ince 13,3 inç QHD+ ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarı olan ZenBook UX305 ’in ağırlığı sadece 1,2 kg, günlük çalışma ömrü 10 saat! Intel Core M işlemci, 4GB RAM (8GB opsiyonel) ve 256 GB SSD özelliklerine sahip dizüstü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
343
ASUS, yeni çıkacak Intel® Core™ X serisi işlemciler için üç yeni X299 anakart modeli duyurdu. Yenilenen anakartların temel özellikleri arasında, ek güç fazlarına sahip gelişmiş güç devreleri, daha süratli RAM desteği, CPU üzerinde Intel Virtual RAID (VROC) desteği, daha düzgün ağ teması ve USB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
ASUS, “Performansın Zirvesi” sloganıyla gerçekleştirdiği online lansmanda yaratıcı içerik üreticileri için tasarladığı Zenbook ve Vivobook serilerinin OLED ekranlı yeni modellerini tanıttı. Çok taraflı performansı ve taşınabilirliği ile günlük kullanım için en fazla tercih edilen modellerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
ASUS X299 Anakartlar Önemli Noktalar ROG Rampage VI Extreme Encore: 16 güç fazı, 1,77" LiveDash OLED, ekstra NVMe sürücüler için DIMM.2 yuvası, 10 Gbps Ethernet, Wi-Fi 6, USB 3.2 Gen 2 ROG Strix X299-E Gaming II: 12 güç fazı, 1,3” LiveDash OLED, 2,5 Gbps Ethernet, Wi-Fi 6, USB 3.2 Gen 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
ASUS, CES 2022 Fuarı’nda, içerik üreticilerine yönelik tasarladığı Zenbook serisinin, taşınabilirlik, tasarım ve görüntü kalitesine vurgu yapan yeni premium modellerini tanıttı. En son ekran teknolojisi OLED’e sahip iki yeni model Zenbook 14X OLED UX5400 ve UX5401; tasarım yaparken, film...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt