Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram i takıyorum pc açılmıyor içeriye bakarmısınız ?

Ram i takıyorum pc açılmıyor içeriye bakarmısınız ?
0
141

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bu ana kart bulunmaktadır bende , üstünde 2 gb kingston ram vardı 1333 mhz destekliyor , 4 gb 1333 mhz elixer ram aldım taktığımda pc açılmıyor ? Ama ikisi aynı anda takılı olduğunda tek tek denediğimde çalışıyor ne yapmam gerek ?

Similar threads

3oo p4 ilemci 120 harddis 1 gb ram gigabayt ana kart n vidia 256 mb 6600 ekran kartı 512 ramim vardı bi 512 kingston ddr 400 ram aldım bilgisayarıma bağladığımda bi perfonmas artışı görremiyorum napmalıyım yaw kafayı yiyicem bilgisayarım windows açılış animasyonu 18 kere doluyo yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir çeşidir Upstream ve downstream hızları bambaşka, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Sürekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses için kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Acilen çabucak bilgisayar derlemesi yaparken en büyük kararsızlık ve eza yaşanılan nokta “En güzel oyun anakartı hangisi?” sorusunu kendinize sormakla başlar. Sonuçta bu modül donanımının iskeletini oluşturmaktadır. Bu nedenle hem karar vermesi sıkıntı hem de çok dikkat edilmesi gereken bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Masa üstü pc alırkan uyarı edilmesi gerekenler Bilgisayar takriben 1213 parçadan oluşur Ve malesef bilgisayarı almakla çamaşır makinesi ya da tv almak aralarında fazla ayrım var En büyük ayrım tv aldığınızda bu bir markadır Cihazın bütünü tek bir işyeri kadar üretilmiştir Bilgisayarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
E-sporcu ve oyuncu dediğimiz tabirlerin odağında elbette PC oyuncuları bulunuyor. Zira en çokça oyuncu sayısı bu platformda. Pekala üstün bir sistemin yanı sıra bu router modem ile taçlandırma yaparsanız oyun içi performansta önemli bir artış göreceğiniz açık. Temel sebepleri yukarıda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt