Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ram icin yardim

ram icin yardim
0
106

Similar threads

Arkadaşlar ben laptobumu yaklaşık 3 ay önce aldım bana alırken aldığım lanet mağaza hertürlü oyunu oynarsın dedi bundan 2 sene sonrakileri bile Neyse arkadaşlar işte zaman geçti internet sitelerinde ACER ASPİRE 5552G donanimlari işte amd phenom serisi 620 GB HDD 4 GB RAM falan var ATI 'nin 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaslar, yardiminiza ihtiyacim var bir tane cift islemcili, b ir tanede tek islemcili sistem kurmak istiyorum cok pahaliya kacmadan fakat iyi performans veren cift islemcili anakart , islemci ( AMD olmasi tercihim), ekran karti,monitor icin yardimlariniza ihtiyacim var her iki sistemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
selam arkadaslar, ozellikle mirabiliscunku acer satiyor mirabilisacer 1703 sc laptopin islemcisini yukseltebilir miyim? ve hangi islemciyi takabilirimmesela pentium 4 30 ghz takabilir miyim?lutfen yardimayrica performansini artirmak icin ne yapabilirim baskaram mesela1 gb ram almak istiyorum iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
sa arkadaslar ya ben bayadır arıyorum bi türlü oyun oynarken oyunun ıcınde ekran kartı sıcaklıgı işlemci sıcaklıgı ram ne kadar kullanılıyor işemci ne kadar kullanılıyor vb şeyleri öğrenmek istiyorum adam gibi program bulamadım :S nasıl bulabilirim bi yardımcı olur musunuz? lütfen ama oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar ACER ASPİRE 5740G laptopum var, yaklaşık 10 gün önce bilgisayara format attım ve 32 bit WİN 7 Ultimate yükledim (öncesi 64 bit WİN 7 Ultimate vardı) ancak bigisayar donanımlarında problem yaşadım ve tekrar 64 bitlik olanı kurdum, ancak ne olduysa bundan sonra oldu, sorunum aynen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt