Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ram sorunu

Ram sorunu
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bi ara ben çalıştırdan bi yer açtım ve burda galiba ram i sınırladım
yani 256 iken şimdi sadece 188 mb tını kullanabiliyorum yardımlarınızı bekliyorum sevgi ve saygılarımla

Similar threads

Arkadaşlar bi ara ben çalıştırdan bi yer açtım ve burda galiba ram i sınırladım yani 256 iken şimdi sadece 188 mb tını kullanabiliyorum yardımlarınızı bekliyorum sevgi ve saygılarımla
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar bi ara ben çalıştırdan bi yer açtım ve burda galiba ram i sınırladım yani 256 iken şimdi sadece 188 mb tını kullanabiliyorum yardımlarınızı bekliyorum sevgi ve saygılarımla
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
slm arkadaşlar elimde bi pc var celeron 1700 iki ayrı ramı var 1 tanesi 128 mb 266 mhz 2 ram 256 mb 333 mhzbu ram ların ikiside aynı ayna bu pcde çalışıyordu,taki ben bozana kadar şimdi 256 mhz olanı taktıgımda pc başlarken ekrana işte bilirsiniz win olagan başlat güvenli kipte başlat ekranı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Arkadaşlar Şimdi Herşey Normal Oyuna Giriyorum Oynuyorum Ekran Parçalanıyor Nası Desem Hani Yere Ayna Atarız Çatlar Ya Onun Gibi Aralıklarla Oluyor Azcık Bekledikten Sonra Reset Atıyor Ama Driver Yükleyince Düzeliyor Sonra Gene Geliyor 2 Sorun : Normal Gene Oyuna Giriyorum 5 Dk Fln Geçince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Arkadaşlar elimde 2 gb ram 256 mb ekran kartı eski bir everest marka kasa var herhangi bir tarayıcıdan her hangi bir siteye girince cpu %100 çıkıyor 12 dk işlem yapmayınca tekrardan %100 çıkıyor sonra mouse oynatınca tekrar %100 pc ye 720p film attım arka planda oyun açtım dandik bir tane kasma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt