Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram sorunu

Ram sorunu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba
ramlerimi kullanma konusunta büyük bir sıkıntı yaşadım ve sizlerle paylaşmak istedimsorunu kendimce çözdüm fakat yardıma ihtiyacım var
kullandığım ana kart ASUS P8P67 INTEL P67, DDR3, LGA1155, USB30, SATA3
ramlerim ise 2 adet GSKILL RİPJAWSX DDR31333Mhz CL7 4GB (2x2GB) DUAL (77721) 15V RAM
windows 7 64 bit işletim sistemi kurulu
ilk önce her iki rami de olması gereken 2 mavi slota yan yana taktımFakat ara sıra bi rami görmemeye başladıkendiliğinden 2 gb oluyordu acaba ramlerde mi sorun var yoksa anakart slotlarında mı sorun var diyerek açtım içini ve her rami her yuvaya tek tek denedim ve hepsinde 2 gb tek başına gördü bu da 2 x 4 8 defa tak çıkart yapmama neden oldudaha sonra 2 rami 2 siyah sltoa taktım yine aynı hatayı verdien son çözüm olarak ilk rami 1 mavi slota ikinci rami ise 1 siyah slota taktım ve şu an sorunsuz 4 gb olarak gçrüyor benim gibi daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acabave sizce benim bu çözümüm nasıl değerlendirmeleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim halen içim rahat değil

858,497Konular
982,002Mesajlar
29,983Kullanıcılar
YURIKZSon üye
Üst Alt