Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ram uyumu :?

Ram uyumu :?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar,

Benim şuan anakartımda takılı olan 4 gb ram'im var 2 gb daha ekleme yapacağım fakat yeni alacağım ram'in markası farklı Sizce uyarmı ? Çöpe gitmesin sonra

Anakartım MSI B75MAP45 (MS7798)

Şuanki RAM Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Alacağım RAM Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

arkadaşlar ramı yükseltmek istiyorum şuan anladğım kadarıyla üzerinde 2*2gb 1333mhz ram var en fazla kaç gb ram ve kaç mhz ram takabilirim 2*4gb 1600mhz uyarmı acaba ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaşlar ramı yükseltmek istiyorum şuan anladğım kadarıyla üzerinde 2*2gb 1333mhz ram var en fazla kaç gb ram ve kaç mhz ram takabilirim 2*4gb 1600mhz uyarmı acaba ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Merhaba arkadaşlar Bir sorum olacak Ram yükseltmek istiyorum ve internetten 2 tane güzel ramler buldum ama anakartımla ve bilgisayarımdaki her parçayla uyumlumu bilemiyorum Sizlere sorayım dedim linklerdeki ramlar bilgisayarıma uyarmı uyarsa hangisini almamı tavsiye edersiniz ? İnternetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
arkadaşlar anakartın sitesi bu:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız sizce bu anakart bunlara uyarmı? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt