Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

RAM ve EKRAN KARTI UYUMU YARDIM ?

RAM ve EKRAN KARTI UYUMU YARDIM ?
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun Aleykum Arkadaslar

Size iki sorum var:

1) gigabyte GA8S648FX775(C) anakartım var Elime DDR1 ram gecti bu anakarta takıcaktım fakat bu ramin altında iki tane delik var Benim Ramimde bitane delik var İki delikli ramin üstunde pc133 yazıyor Bu ram bu anakarta olur mu ?

2) Diğer bir sorum ise geforce fx 5500 ekran kartım var bu ekran kartı 123 bit ama pc bunu 32 bit olarak görüyor Bunun nedeni nedir acaba ?

Simdiden Tesekkürler

Similar threads

Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Merhaba değerli dostlarım Öncelikle teşekkür ediyorum Benim GIGABYTE GA970ADS3P anakartım var Daha önceden Powercolor R7 265 ekran kartı kullanıyordum Fakat değiştirmek istiyorum ekran kartımı ve Asus GTX 960 OC 4GB 128 Bit almaya karar verdim Sorum şudur; Anakartıma bu ekran kartı uyumlumudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım Sizin bilgilerinizden yararlanabileceğimi düşünüyorum Anakartım ECS g31tm7 Anakartıma uygun ekran kartı aramaktayım Fakat bu konuda pek bilgim olmadığı için uyum göstermesi konusunda soru işaretleri var kafamda Şu an Nvidia GeForce 9400 GT ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Selamun Aleykum Ekran Kartı Alacağımda; Ekran Kartında En Önemlisi Önereceğiniz Kartın Bit Hızının Yüksekliği ve Shader Model 3 Destekli Olması ÖNERİLERİNİZİ Ona Göre Yaparsanız Cok Tesekkür Ederim Güzel Oyunlar Oynayabileceğim Bir Kart İstiyorum Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler Fiyat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Arkadaşlar yeni bir ram ve ekran kartı alıcam Ama bilgisayarım uyumlumu nelere uyumlu bilmiyorum o yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var Anakart: MSI P4M900MP4M900M2 (MS7255 v2) Ram:Yol Türü DDR2 SDRAM Yol Genişliği 64 Bit DRAM:FSB oranı 8:6 Gerçek Saat 267 MHz (DDR) Etkin Saat 533 MHz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt