Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ram yükseltme hakkında.

ram yükseltme hakkında.
0
110

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Öncelikle merhaba arkadaşlar Baya eski bir bilgisayarım var yaklaşık 2008'den kalma ve bilgisayarı starcraft2 ve wow dışında hiç bir oyun için kullanmıyorum ancak ram'im bu iki oyunu ucu ucuna çalıştırıyo arada düşük ramdan dolayı donmalar yaşıyorum özellikle kalabalık ortamlarda ve bu nedenle ram'imi arttırmayı düşünüyorum ddr2 667mhz 1gb ram'im var Düşüncem şu ki 667mhz 1gb ram daha eklicem ancak bilgisayarım bunu destekler mi falan gerçekten çok iyi bilgim yok bilgisayarın tüm özellikleri ; e2160 180 dualcore,1gb ram,ati radeon 3400 ve bu yapcağım bilgisayarı gerçekten fark edicek kadar rahatlatır mı? Fazla bir şey yapmak istemiyorum çünkü gerçekten bu ikisi dışında hiç bir oyun için kullanmıyorum genelde ps'de oynuyorum oyunları farklı önerileriniz olursa da söyleyebilirsiniz şimdiden teşekkürler
Ana kart'ın cpuz'de gözüken özellikleri bunlar ;

ayrıca 1 tane daha 667mhz alıp 2gb 667mhz yapıcağıma olan rami de çıkarıp 2gb 800mhz almam büyük fark yaratır mı 667mhzle kıyaslanınca?

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt