Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan Ayı Duaları

Ramazan Ayı Duaları
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ramazan Ayı Duaları
Ramazan Duaları
Ramazan Ayında Yapılacak Bazı Dualar

Ramazan Ayı Duaları Ve Türkçe Mealleri

Ramazan Ayında Her Güne Ait Kısa ve Özel Dualar

Aşağıdaki dualar büyük fazilet ve sevaplarla İbni Abbas kanalıyla Resulullah'tan (iddia) nakledilmiştir

1 Günün Duası: Allahummec'al siyamî fîhi siyam'essaimîn ve giyamî fîhi giyam'elgâimîn ve nebbihnî an nevmet'ilğâfilîn ve heb lî curmî fîhi ya ilâh'elâlemin ve'fu annî ya âfiyen an'ilmucrimîn

Anlamı: ALLAH'ım! Bu günde tuttuğum orucu hakiki oruç tutanların orucu gibi ve ibadetimi gerçek ibadet edenlerin ibadeti gibi kıl; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandır; suçumu bu günde bağışla; ey alemlerin ilâhı! Affet beni, ey suçları affeden Rabbim!

2 Günün Duası:Allahumme garribnî fîhi ilâ merzâtike ve cennibnî fîhi min sehatike ve negimatike ve veffignî fîhi ligirâeti âyâtike birahmetike ya erhem'errâhimîn

Anlamı: ALLAHım! Bu günde beni kendi hoşnutluğuna yakınlaştırıp, gazap ve azabından uzaklaştır Bu günde ayetlerini okumaya beni muvaffak kıl; rahmetin hakkına ey merhametlilerin en merhametlisi *

858,497Konular
982,560Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt