Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan ayında istiğfar

Ramazan ayında istiğfar
0
263

Similar threads

seyyidul istiğfar duası okunuşu Seyyidul İstiğfar duası nasıl okunur Allahım! Sen Rabbımsın Senden diğer ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim laf üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
İstiğfar Nasıl Yapılır Tevbe İstiğfar Duasının Okunuşu İstiğfar Duasının Anlamı Tevbe, istiğfar duâlarının manası, yaptığımız tüm günahlara vicdan azabı duyduğumuzu ifade etmemiz, bundan sonraki hayatımızda bir daha böyle günah ve kusurları işlemeyeceğimize Rabbimize laf vermemizdir Günah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
351
Ebu Hureyre(Radıyallahu Anh) dan Rivayet edilen bir hadisi şerifte Rasulüllah (Sallallahu Aleyhi Ve Sellem) Efendimiz şöyle Buyurmuştur ''''' Canım ( kudret) Elinde Olan Zat'a Yenim Ederimki siz Günah işlemeyecek olsaydınız Elbette Allahu Teala Sizi giderir veyine elbet günah işleyipte Allahu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Tevbe İstiğfar Duaları Tevbe ve İstiğfar Duası Hiç bir kul kusursuz değildirİstemese de sürekli günah işlemektedir İstemediği halde günah dağlamak de insanın bir nevi acizliğini göstermektedir İşte bu durumda Gaffar, Gafur, Settar ve Tevvab olan Allah'a yakarmak ve günahlarımızın affını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Tevbe İstiğfar Duâları Tevbe, istiğfar duâlarının manası, yaptığımız tüm günahlara pişmanlık duyduğumuzu açıklama etmemiz, bundan sonraki hayatımızda yeniden böyle günah ve kusurları işlemeyeceğimize Rabbimize söz vermemizdir Günah ve kusurlarına vicdan azabı duyup, üzüntü ve elem hisseden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
239
858,496Konular
982,171Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt