2019 Ramazan Bayramı Kısa Sözler Bayrama birkaç gün kala sizlere en güzel ve anlamlı bayram mesajlarını bu yazımız da paylaşıyoruz Sizde benzeşen, arkadaş ve sevdiklerinizi bu hoş mesajlarla anarak memnun etmek isterseniz aşağı ama mesajlardan gönderebilirsiniz 54124 54124 2019ramazanbayramikisasozler5c554fd7d54e42019ramazanbayramikisasozler5c554fd7d54e4 496 600 bayrammesajlari5jpg54124 2019 Ramazan Bayramı Kısa Sözler bayrammesajlari5jpg54124 2019 Ramazan Bayramı Kısa Sözler Kalplerde Sevgi Olsun Gözlerimiz ışık Dolsun ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Bayramların En güzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Kutsal Olsun Bayramlar, dostlukların öneminin ortaya çıktığı, insanların kardeşçe kucaklaştığı günlerdir Ramazan bayramınız kutsal olsun Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak şekilde hissedileceği kutsal Kurban Bayramınızın hoş geçmesi dileğiyle İyi bayramlar Birlik ve beraberlikle dolu, defalarca bir öncekinden daha güzel ve bahtı açık bayramlar diliyorum Küskünlerin barıştığı, mutlulukların zirveye ulaştığı ve güzelliklerin bizimle olduğu bir bayram olması dileğiyle Kutsal ramazan bayramının ülkemiz ve ulusumuz için hayırlara vesile olması temennisi ile Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsunSevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın Ramazan Bayramın Kutlu Olsun Güneşin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzak melekler baş ucunda olsun Güneş böylece bir geceye doğsun fakat duaların kabul, ramazan bayramın mübarek olsun Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir Bayramlar, ulusal ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda halk müziği olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar vermek dileğiyle Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, tüm hayallerin reel olsun Ramazan bayramın mübarek olsun Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok acın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Ramazan bayramınız kutsal olsun Güzel Fikirler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Ulu ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle Bayramınızı Kutlarım Çılgınca Esen Rüzgar, Kavurucu Güneşli terleten günler, Yıldızlarla Dolu Bir Dünyadır Bayramlar, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun herşey istediğiniz Gibi Olsun inşallah Mutluluk Ve Huzur Dolu Bir umutla Geldi Ramazan Bayramı, Bu Güzel Ayın Mübarek Bayramı Bizlere Mutluluk, Rahatlık, Güzellikler Nasip Etsin, Bütün müslümanlara Şanslı Ramazan Bayramı Diliyorum Mululuk, Refah, Hayırlarla Doymuş Bugünden Daha Güzel yarınlar Diliyorum Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyorum Bizi yataran ALLAH a şükürler Olsun, Tüm müslümanlara Uğurlu Olsun, Ramazan Bayramınız Kutsal Olsun Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm Bayramınız mübarek olsun! Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Uzlaşma Gözlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun ramazan Bayramınız Mübarek Olsun Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, bütün insanlık için hayırlara vesile olsun