Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan Bayramı Mesajı Komik

Ramazan Bayramı Mesajı Komik
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Ramazan Bayramı Komik Mesajları

Gomleğiniz Levi's, pantolonunuz Diesel, ramazan bayramınız mubarek olsun

Tanrı'dan su istedik, denizleri; cicek istedik, kırları; dost istedik bu numarayı verdi

Minareden atlarım, Ramazan bayramını kutlarım

İyi bayramlar, gerci sana her gun bayram ama olsun

Bayram bells, bayram bells, bayram all the way

Bu gun yuzun opulmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cuzdanını bucurler soysun, gonlun huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun

Tatil gunlerinizi mutlu bir şekilde gecirmenizi diler iyi bayramlar dilerim

Bayramınızı tevhidi imaniye ve uhuvveti islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alemi islama, maliki islama ebediyen saadet niyaz ederim

Buraları yıkılıyor, nur'dan yıkılıyor Hergun peşime şeytan takılıyor,Ben islamı sectim tercihim doğru,İndir başını hadi secdeye doğru

Mutluluğunuz Turkiye enflasyonu kadar yuksek, uzuntunuz memur maaşı kadar duşuk, geleceğiniz Demirel'in keli kadar parlak olsun mutllu bayramlar

Telefonum telefonunuzun bayramını en icten dileklerle kutlar, uzun batarya omurleri diler

Cehennemde yanacaksın

Biliyorsun, bugun bayram daha 3 gun bayram devam edecek ben sadece bugunu kutlamak istemiyorum Bu bir surectir 4 gunluk bir bayramın tamamı mubarek olsun Sağlık mutluluk dilerim Tabii mutluluk herkese gore değişir Seni mutlu eden her neyse onları dilerim Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne! Ama sağlık oyle değil Herkes icin benzer anlamlar ifade eder Daha neler diyebilirim ama, yer kalma

858,519Konular
981,219Mesajlar
31,081Kullanıcılar
hasan145788Son üye
Üst Alt