Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ramazan Davulcusu Turkuleri

Ramazan Davulcusu Turkuleri
0
204

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ramazan Turkuleri,Ramazan ile ilgili Turkuler,ramazan manileri,ramazan davulcusu manileri

imagesramazandavulcusuturkuleri5add692cd3fc6

Besmeleyle cıktım yola
Selam verdim sağa sola
A benim ağalarım
Namazınız mubarek ola

Davuluma vurdum turayı
Dolandım geldim burayı
İki gozum Tahir Efendi
Bugun bırakmam bu sırayı

Similar threads

Ramazan Manileri ve Anlamları Ramazan Manileri nedir, tanımı, anlamı,nasıl yapılır, ne demek Ramazan Manileri ve Anlamları Ramazan Manileri Nedir Ne Ne Anlama Gelir Ramazan geceleri sahura uyandırmak icin calınan davulla soylenen, coğunlukla ramazan ozellikleri ile ilgili duyguları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Hoşgeldin Ramazan Manileri 2019 2019 Ramazan Manileri Ahmet ağa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kıl namaz Sabahleyin cenneti bulursun Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Cok mani diyecektim ama Defteri yolda duşurdum Aldanma sağa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
2019 Ramazan Manileri En Guzel Ramazan Manileri Ahmet ağa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kıl namaz Sabahleyin cenneti bulursun Arnavut'musun Tatar'mısın Ekşili corba yapar mısın Sana davul calıyorum amma Acaba sen oruc tutar mısın Bu gece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ramazan Manileri Ben cok begendim bu manileri im Ztn Maniler kendince cok güzellerdir, birde 11 ayin Sultani Ramazan isin icine girince, dahada hos olmus degilmi imramazanmanileri5c544c89950abalt ramazanmanileri5c544c89950abalt Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Fazla mani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Ramazan manileri Aldatma sağa sola, Gel gidelim yargı yola, Hoş oruç tutanın, Âkıbeti hayrola Sahur vakti emîndir Hoşaf suyu serindir Aman eli tez tut, Yetimi sen sevindir Uyumasın gözümüz, Içten olsun sözümüz, Her iki cihanda da, Ak olmalı yüzümüz Maniler çiçeklidir Birbirine eklidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt