bilgisayarci
FD Üye

Ramazan ayı boyunca muhtaçlık sahibi ailelere, temel besin hususlarının bulunduğu ramazan paketleri dağıtılıyor. Bu dayanaklar sayesinde değerli muhtaçlıklar karşılanmaktadır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ramazan Paketi Dayanak Müracaat Sayfasından basitçe müracaatta bulunabilirsiniz. Pekala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) erzak yardımı başvurusu nasıl yapılır? Ramazan kolisi yardımı başvurusu nereden yapılır? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ramazan kolisi yardımı...
Dayanışma ayı olan mübarek Ramazan ayında Belediye, Kaymakamlık, Kızılay, VGM üzere birçok kurum ve kuruluşlar aracılığıyla gereksinim sahibi ailelere Ramazan yardımı yapılmaktadır. İlgili kurumları ziyaret ederek ve internet üzerinden müracaat yapabilirsiniz. Pekala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ramazan kolisi yardımı nereden ve nasıl yapılır?
İBB Erzak Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?
Ramazan İBB Takviye Paketi almak için rastgele bir müracaat süreci bulunmamaktadır. İBB, vilayet ve ilçe belediyelerinin belirlediği muhtaçlık sahibi ailelere 150 bin yardım paketi gönderecek. Lakin İBB'nin Toplumsal Ekonomik Yardım programı kapsamında takviye taleplerini pahalandıran bir ünitesi bulunmaktadır. SEDEP olarak bilinen bu program internet üzerinden uygulanabilmektedir. İBB yetkilileri, buradan gelen talepleri kıymetlendiriyor ve her ay muhtaçlık sahibi ailelere yardım ediyor.
Ramazan Kolisi Yardımı Nereden Yapılır?
İBB Erzak Yardımı Başvurusu için Tıklayın
Ramazan Yardımı Yapan Kurum ve Kuruluşlar
Aile Çalışma ve Toplumsal Hizmetler Bakanlığı
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)
İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Ankara Büyükşehir Belediyesi
İzmir Büyükşehir Belediyesi
Adana Büyükşehir Belediyesi
Bursa Büyükşehir Belediyesi
Kızılay