Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ramazan Manileri

Ramazan Manileri
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 Ramazan Manileri

Ramazan ayına özel söylenmiş birbirinden hoş ve anlamlı Ramazan manileri derledik sizler için beğeneceğinizi umduğumuz 2019 yılına özel Ramazan Manileri

Sofrada yoksul olsun,
Tabağı çukur olsun
Karnı doyduktan sonradan,
Duâyı okur olsun

Karşıma fener geldi,
Aklıma neler geldi,
Börek bekledim fakat,
Sofraya döner geldi

Bu aya hürmet gerek,
Nîmete şükür gerek,
Mübârek Ramazanda,
Hakka ibâdet lüzum

Ahmet ağa uyursun
Uykularda ne bulursun
Kalk al abdest, kıl namaz
Mutluluğu bulursun

Hakk'ın bize ihsanısın
Hem ayların sultanısın
Sen bir saadet kânısın
Ey mâhı sultan merhaba

Bak kışın ayazına
Kalk hakkın niyazına
Haydi derhal gidelim
Teravih namazına

Akşamdan pilavı pişirdim
Gene karnımı şişirdim
Çok mani diyecektim ama
Defteri yolda düşürdüm

Akşam ezanı dinlemek
Sahur vakti yemek
Ramazana kasten şeydir
Gece davulcu söylemek

Sahur vakti emindir
Hoşaf suyu serindir
Aman elini tez tut
Yetimi sen sevindir

Hanım kızlar kalktınız mı?
Baklavayı yaptınız mı?
İşte sahur vakti geldi?
Şerbetini kattınız mı? *

Similar threads

2019 Ramazan Manileri Ramazan ayına ozel soylenmiş birbirinden guzel ve anlamlı Ramazan manileri derledik sizler icin beğeneceğinizi umduğumuz 2019 yılına ozel Ramazan Manileri Sofrada fakir olsun, Tabağı cukur olsun Karnı doyduktan sonra, Duayı okur olsun Karşıma fener geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ahmet ağa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kıl namaz Sabah cenneti bulursun Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Fazla mani diyecektim fakat Defteri yolda düşürdüm Kandırma sağa sola, Gel gidelim hak yola, Güzel oruç tutanın, Âkıbeti hayrola...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Ramazan manileri Aldatma sağa sola, Gel gidelim yargı yola, Hoş oruç tutanın, Âkıbeti hayrola Sahur vakti emîndir Hoşaf suyu serindir Aman eli tez tut, Yetimi sen sevindir Uyumasın gözümüz, Içten olsun sözümüz, Her iki cihanda da, Ak olmalı yüzümüz Maniler çiçeklidir Birbirine eklidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Ramazan Manilsi En Hoş Ramazan Manileri Sahur Manileri Davulcu Manileri Müslümanlar için ramazan manileri güzel bir latife gibidirDinimizde ramazanı renklendir hoş manilerle sahur sofraaları şenlenir Arnavut'musun Tatar'mısın Ekşili çorba yapar mısın Sana davul çalıyorum amma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Komik Ramazan manileri En Komik Ramazan Manileri Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Çok mani diyecektim ama Defteri yolda düşürdüm Arnavut ’musun Tatar ’mısın Ekşili çorba yapar mısın Sana davul çalıyorum amma Acaba sen oruç miktar mısın Bak geldi etli dolma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,478Konular
981,299Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt