Ramazan Manileri Ben cok begendim bu manileri im Ztn Maniler kendince cok güzellerdir, birde 11 ayin Sultani Ramazan isin icine girince, dahada hos olmus degilmi imramazanmanileri5c544c89950abalt ramazanmanileri5c544c89950abalt Akşamdan pilavı pişirdim Gene karnımı şişirdim Fazla mani diyecektim fakat Defteri yolda düşürdüm Akşam ezanı dinlemek Sahur vakti yemek yemek Ramazana bilerek şeydir Gece davulcu bildirmek Aldatma sağa sola, Gel gidelim adalet yola, Hoş oruç tutanın, Âkıbeti hayrola ramazanmanileri5c544c89950abalt ramazanmanileri5c544c89950abalt ramazanmanileri5c544c89950abalt Arnavut'musun Tatar'mısın Ekşili çorba yapar mısın Sana davul çalıyorum amma Acaba sen oruç tutar mısın Yeni cami direk ister Bunu söylemeye yürek ister Benim karnım toktur fakat Arkadaşım börek ister ramazanmanileri5c544c8a924fagifalt :deli: :deli: :deli:ramazanmanileri5c544c8a924fagifalt :deli: :deli: :deli: Pilavın kokusu var Mâninin arkası var Bahşişimi yollayın Gözümün uykusu var Bak geldi etli dolma, Fazla yiyip göbek salma Üzerine bir kahve iç, Terâvihe gecikme! ramazanmanileri5c544c8a9953fpngalt ramazanmanileri5c544c89950abalt Big Grin Besmeleyle çıktım yola Selamlama verdim sağa sola A benim ağalarım Namazınız kutsal ola Bu avuç içi hürmet lüzum, Nîmete şükür gerek, Mübârek Ramazan’da, Hakka ibâdet lüzum ramazanmanileri5c544c8acdd19gifalt yupis yupis yupis Ramazan geldi güzel geldi Evlere karnaval geldi Dün cümbür cemaat oruç idi İftar yemeği yendi :mery: