Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazan Şerbeti Tadında Mükemmel Kiraz Suyu

Ramazan Şerbeti Tadında Mükemmel Kiraz Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ramazan Şerbeti Tadında Mükemmel Kiraz Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*2 litre su
*2 kase kiraz
*45 adet yeşil erik (can eriği dediğimiz)
*1 su bardağı şeker
*23 tane kabuk tarçın
*1015 adet karanfil

Ramazan Şerbeti Tadında Mükemmel Kiraz Suyu Tarifi Yapılışı Hazır içtiğimiz ramazan şerbetleri hepimizin elbette hoşuna gider Bu yaptığım kompostoda tıpkı ramazan şerbeti tadında nefis serinletici bir içecek oldu İlk olarak kabuk tarçın ve karanfilleri tencerede kaynatalım ve içerisine kirazımızı katalım kirazları şöyle bir bıçak darbeleriyle yarıp suyun içine atmak yeterli olacaktır erikleri de aynı şekilde bıçakla çizikler atmanız yeterlidir ,bütün malzemeleri katıp bir taşım kaynattıktan sonra içine şekerimizi ilave edelim, şekeri az yada fazla gelir diyebilirsiniz ,siz damak tadınıza göre azaltıp artırabilirsiniz Şekeri de kattıktan sonra kirazların rengi gidene kadar kaynattım ,yani yaklaşık 15 20 dk kadar Ardından ince süzgeçten süzdüm ve dolapta beklettim Soğuk yada sıcak tüketebilirsiniz yazın kirazınızı vişnenizi derindondurucuya atıp bu lezzetlerden mahrum kalmamış olursunuz ) bol bol serinletici bi lezzet afiyet olsun

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt