ramazana özel doğaçlama mani servisi hörmetlerle karşınızda evet sevgili sayın değerli melaikeler ramazanın ilk sahurunda 1 gıdım mideme birşeyler koyduktan daha sonra yelken direği mekanımıza geldim, baktımki chatboxta editörümüz cemoş ansızın ifade yerindeyse methiye gibi hitap düzünce kendisine, yine ilhamlarımın bana uğradığı anlaşıla geldi ve ramazan özel bölümümüze doğaçlama mani servisi açma kararı patadanak ortaya çıktıramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af274e26gifalt hahaha hahaha hahaha işte bendeniz büşra ve doğaçlama manilerimiz bütün hızıyla başlıyooorramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af27877dalt beğenerek okumanız dileğiyleramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af27877dalt mani 1 yediğin ne ama bir parça peynir doymazsan bütün dolabı indir yoldan geçerken silindir uğradı sandım davulcu hıdırramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af27877dalt Big Grin mani 2 ramazan geldi hoşgeldi mm'e ayyrı hzur geldi bakmayın abes kalacak olsada midemiz biliyorum manilerim geldiramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af27877dalt Big Grin ramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af27877dalt Wink şimdilik bu 2siyle açılışı yapıyorum sayın meleklerim ramazan her tarafında devam edecek inşallaaaaaaaahramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af27877dalt görüşmek üzereramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af38baa6gifalt :brushteeth: Brushteeth :brushteeth:ramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af38f56fgifalt :deli: :deli: :deli:ramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af392da2gifalt :hubidi: :hubidi: :hubidi:ramazanaozeldogaclamamaniservisihormetlerlekarsinizda5c544af3967dbgifalt :davul: :davul: :davul: