Ramazan'a özel single çıkartıyor kanto kıyafetleri OYUNCU YELİZ YEŞİLMEN, RAMAZAN AYINDAKİ GÖSTERİLERİ İÇİN ÖZEL BİR KANTO SİNGLE HAZIRLIYOR Oyuncu Yeliz Yeşilmen, Ramazan ayındaki gösterileri için özel bir kanto single hazırlıyor Ramazan ayında il il dolaşarak Kanto gösterileri yapacak olan Yeşilmen, “Ben, Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyorum Bugüne kadar Nurhan Damcıoğlu’ndan diğer kanto yapan hiç olmadı Bunu ilk olarak ben yapıyorum Nurhan Damcıoğlu, benim elbette kanto yapmamı istemiyor Ben de, Nurhan Damcıoğlu’nun inadına Kanto yapmaya devam edeceğim dedi Kanto müziklerini stüdyoda girerek kaydeden Yeliz Yeşilmen, “Bu gösterilerde zaman zaman Mülaim ile de birlikte skeçler yapıyoruz Bu gösterilere bu renk katacak Keza halkımızı da gösterimizin içine alıp onlara da kanto yaptıracağız dedi “Kanto gösterisinin açık havada Ramazan Bayramın’ndan daha sonra öbür bir tarz ile yeni albüm yapacağını söyleyen Yeliz Yeşilmen, “Bu albümüm, piyasaya çıkacak ve fazla tutulacağına inanıyorum Bu albümüm ile birlikte Kadınsı Barışma Manço olacağım dedi gecce