Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramazanda Tutmadığım 3 Gün Oruç Borcum Var Kışın Tutabilir miyim?

Ramazanda Tutmadığım 3 Gün Oruç Borcum Var Kışın Tutabilir miyim?
0
154

Profösör

Super Mod
Etkileşim
28
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Benim Ramazanda tutamadığım 3 gün oruç borcum var. Tutamadığım bu 3 günlük orucu kış aylarında tutsak kabul olur mu?

Cevap: Mevla ömür verirse tabi ki inşaallah orucunuz kabul olacaktır. Ancak dünyanın fani olduğunu unutmamak gerekmektedir. En kısa zaman içerisinde tutmadığınız oruçları tutmaya çalışmalısınız.

Similar threads

Ben askerdeyken sadece 3 oruç tutabildim. Aynı şekilde geçen yıl da sınavlara girdiğim zaman 2 gün tutamadım. Şimdi ben Ramazan ayında tutamadığımız oruçlar için ne yapabilirim, bu oruçlardan her biri için 61 gün mü tutacağım yoksa her oruç yerine bir gün mü. Ben tutmaya başladım ve 15 tane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Ramazan ayında birkaç gün oruç tutamadım ramazan ayı bittiğinde tutamadım gün sayısını her pazartesi tutsam olur mu tutamadım gün sayısına geçer mi ? Cevap: Değerli ziyaretçimiz, öncelikle bilmeliyiz ki oruç ibadeti Ramazan ayında farz kılınan bir ibadettir. Bu nedenle her Müslüman orucunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Oruç kimlere farzdır? Hangi durumlarda ramazanda oruç tutulmaz? Dinimiz, kişileri güçleri nispetinde sorumluluk sahibi tutmuş, güçlerini aşan veya sıkıntıya yol açan durumlarda kolaylaştırıcı hükümler getirmiştir Aşağıdaki mazeretlere sahip kimselerin Ramazanda oruç tutmakla mesul olmayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Hangi hallerde ramazanda oruç tutulmayabilir Hangi hallerde oruç tutulmayabilir İslâm dini, kisileri güçleri nispetinde sorumlu tutmus, güçlerini asan ya da sıkıntıya yol açan durumlarda kolaylastırıcı hükümler getirmistir Asagıdaki mazeretlere sahip kimselerin Ramazanda oruç tutmakla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Kadınlar özel hallerinde oruç tutabilir mi? Diyanet başkanlığının hazırlamış olduğu yazıya tarafından kadınların özel hallerindeki oruçlarına dair yorumlama; 1Kadınlar Hayız ve Nifas Hallerinde Oruç Tutabilirler mi? Kadınlar hayız ve nifas hallerinde, oruç tutmazlar (Buharî, Hayz, 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt