Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ram'i 1 gb yaptım performansım düştü

Ram'i 1 gb yaptım performansım düştü

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar

512 ram ile çalışan bilgisayarıma + bir 512 daha aldım takıp format attım Atmaz olaydım Aşırı derecede pc donma yapıyor Sanki üzerinde ram yokmuş gibi Yeni taktığım rami çıkardım Yine aynı ne gelişme ne gerileme

Pc özellikleri

Asus anakart (chipset via)
nvidia fx5500 ekran kartı
celeron 266 cpu

yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden

Similar threads

Arkadaşar ya size birşey danışacağım bana bilgileriniz doğrultusunda yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ben hiç birşey anlamadım bu işten Öncelikle Makinam şu : İNTEL PENTIUM DUAL 280Ghz 533 Mhz FSB 2X1MB LGA775 BOX ( ÇİFT ÇEKİRDEKLİ) • 512 MB DDR2 533 MHZ RAM • 256 MB GEFORCE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Anakart, bir bilgisayarin tüm parçalarini üzerinde barindiran ve bu parçalar arasindaki iletisimi saglayan elektronik devredir Bir anakartin üzerinde islemci, ram, ses karti, ekran karti, modem, ethernet, tv karti, radyo karti ve scsi karti vb girebilecegi yuvalar, klavye, sabit disk, flopy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt