Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ramiz dayı öldü mü?

Ramiz dayı öldü mü?
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ramiz dayı öldü mü? ramiz dayı ramiz dayı gerçekte öldü mü sahiden öldü mü öldümü ezel ali demin Ezel dizisini soluk soluğa izledim desem yeridirYeni sezona yeni isimlerle giren Ezel dizisi başladığı günden itibaren yüksek adrenalin ve muhteşem kurgusuyla seyirciyi ekran başına bağlamasını haberdar olan dizilerin başında geliyor 27 Eylül Ezel dizisi sonunda ben gerçekten şok yaşadımDiziye konuk oyuncu sıfatıyla giren Kıvanç Tatlıtuğ dizide Ramiz Karaeski'nin torununu canladırıyor,onunla aynı ismi taşıyorduKod adı ise sekiz di Sekiz dizi sonunda dedesini bıçaklayarak herkesi şoke etti Derhal ben ve birçok kişinin kafasında soru işareti oluştuğuna eminimAcaba Ramiz dayı öldümü? 1549267600 1549267600 ramizdayioldumu5c57f2950e3a5ramizdayioldumu5c57f2950e3a5ramizdayioldumu5c57f2950e3a5 Torunu göre bıçaklanan dayı diziye veda mı edecek yahut seyirciyi yeni bölümde bomba gibi süprizler mi bekliyorBence dayı diziden ayrılmasa iyi olur gerçekte halk müziği göre çok sevildi ve tutuldu dayı tiplemesiyleHele fakat sözleri ne kadar ünlü oldu insanlar nette Ramiz dayının sözleri diye aratıyorlar Bakalım önümüzdeki 1 hafta nasıl geçecek Ezel dizisinin yeni bölümünü fazla merak ediyorum  

858,496Konular
982,165Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt