Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ram'lerle ilgili sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim

Ram'lerle ilgili sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm arkadaşlar Benim sorunum şu,,,

2 bilgisayarım var bunların teknik özellikleri nerdeyse aynı

Core 2 Duo E6750 işlemci
Asus P5W Dh Deluxe anakart
4 gb Kingston ram 667 Mhz

Bilgisayarlardan birinde 4 gb ram takılı iken sorun yok
Ama diğerine 4 Gb ram takınca resmen sapıtıyor

Program yüklerken ya reset atıyo yada yükleme hatası veriyor
3 Gb ram takınca herşey düzeliyor
Bu konu ile ilgili bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Şimdiden teşekkür ederim

Similar threads

Slm arkadaşlar benim bir sorunum var P4 280 DUAL CORE CPU MSI P4N DIAMOND ANAKART 4 GB DDR2 533 MHZ RAM KINSTSTON (1 ER GB LİK ) anakartın bios undan ram larin 4096 olarak görmesine rağmen işletim sistemimde 325 gb olarak görüyor bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Slm Bende p4 280 dual core cpu P4N DIAMOND anakart 4 gb 533 mhz kingston ram (1 er Gb lik) bir makinam var sorunum şu anakartı bios update yapmama rağmen ram 325 gb olarak görüyor Benim kullandığım işletim sistemi xp sp2 Bios tan baktığımda 4096 olarak görüyor Bana bu konuda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt