Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
star wars jedi knight jedi academy
slm arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 6 ay önce kurdum zaten eski bi oyun bigüzel oynadım sonra kaldırdım şimdi tekrar oynamak için yükleme yaptım fakat yükleme yaparken kullandığım cd1 i görmüyor insert cd1 diyor elbette c***k yaptımama tutmadı heralde netten...
ben indirdim de oyunun 4 cd sinin de ayrı ayrı iso dosyaları var ve sizin dediğiniz no cd iyi de cektim de acılmıyor oyunu nasıl kurcaz anlatabilcek varsa emailime de yazabilir su oyunu bir kurup oynamadım yardım edebilcek varsa email*protected a yardım larını veya buraya yazabilirse cok...
Mrb arkadaslar The Elder Scrolls IV: Oblivion yukledım hersey tmm oyunada qırıor ama new dıyorum start new qame yes or no cıkıor yes dedıqımde oyun donuor ve duzelmıyor hatta 20 dk fln bekledım belkı acılır dıe ama olmadı versıyon yukseltemeyı denedım ama old filenot found however a file the...
slm arkadaslar bu oyunu yeni yükledimde oyunun hemen basında bize 2 bi görev veriliyo arabayla gidiyoruz orda kırmızı yere geliyorum ama görev bitmiyor orda ne yapacam yardım ederseniz sevinirim
Arkadaslar Ben Oyunun Maximum Edition Unnu Aldım da Oyunun İçinden Trainer Çıktı Bende Hemen Paylaşım DedimArşive Fln Ekleyince Nası Olduysa 0 Kb Oldu İlk Defa Trainer Upload Ediyorm Eğer Hata Yaptysam Ozr Dilerm Ama Bnde Olya Walla Bide Kısayol Tusları Var Oyun Sırasında f1 e fln basın...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.