Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

rapidshare

rapidshare

Similar threads

star wars jedi knight jedi academy slm arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 6 ay önce kurdum zaten eski bi oyun bigüzel oynadım sonra kaldırdım şimdi tekrar oynamak için yükleme yaptım fakat yükleme yaparken kullandığım cd1 i görmüyor insert cd1 diyor elbette c***k yaptımama tutmadı heralde netten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
ben indirdim de oyunun 4 cd sinin de ayrı ayrı iso dosyaları var ve sizin dediğiniz no cd iyi de cektim de acılmıyor oyunu nasıl kurcaz anlatabilcek varsa emailime de yazabilir su oyunu bir kurup oynamadım yardım edebilcek varsa email*protected a yardım larını veya buraya yazabilirse cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Mrb arkadaslar The Elder Scrolls IV: Oblivion yukledım hersey tmm oyunada qırıor ama new dıyorum start new qame yes or no cıkıor yes dedıqımde oyun donuor ve duzelmıyor hatta 20 dk fln bekledım belkı acılır dıe ama olmadı versıyon yukseltemeyı denedım ama old filenot found however a file the...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
slm arkadaslar bu oyunu yeni yükledimde oyunun hemen basında bize 2 bi görev veriliyo arabayla gidiyoruz orda kırmızı yere geliyorum ama görev bitmiyor orda ne yapacam yardım ederseniz sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Arkadaslar Ben Oyunun Maximum Edition Unnu Aldım da Oyunun İçinden Trainer Çıktı Bende Hemen Paylaşım DedimArşive Fln Ekleyince Nası Olduysa 0 Kb Oldu İlk Defa Trainer Upload Ediyorm Eğer Hata Yaptysam Ozr Dilerm Ama Bnde Olya Walla Bide Kısayol Tusları Var Oyun Sırasında f1 e fln basın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,884Mesajlar
29,921Kullanıcılar
essekbaba31Son üye
Üst Alt