Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

rar. dosyası nsl açılıo.Bilen biri varsa yazsın.

rar. dosyası nsl açılıo.Bilen biri varsa yazsın.
0
167

Similar threads

arkadaşlar lütfen splinter cell oynayan varsa yardım etsin arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\data\Localization dosya burada olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar Formattan sonra bilgisayarınıza yüklemeniz gereken programlar altında verilmiştir Winrar: Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi Bundan Böyle üreticisi Türkçe olarak da takviye veriyor RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
RAR Dosyası Nedir? Gelişen teknolojiyle birlikte çeşitli dosya uzantıları, teknoloji kullanıcılarıyla buluşmaya başladılar. Bu dosya uzantıları, sunmuş oldukları özellikler bakımından birbirlerinden farklılık göstermektedirler. Bundan dolayı kullanıcılar, çeşitli alanlarda farklı dosya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Rar Dosyası Açılmasıyla İlgili Detaylı Bilgiler Burada Rar Dosyasından Nasıl Açılır Rar Dosyası Nasıl Çıkarılır Daha önce sizlerle paylaştığımız rar dosyası açılım bilgilerinin arkasından bir yarı konuyla rar dosyası nasıl çıkarılır başlıklı konumuzla siz sevgili meleklerimiz ve kıymetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt