Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar lütfen splinter cell oynayan varsa yardım etsin
arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's...
arkadaşlar geçen günlerde tom clany's Splinter Cell indirdim torrent ama rusca çıktı datalocalization da sadece rus dosyası var acaba bu oyun sizde varsa bana ing dosyasını ubload edermisiniz C:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Conviction\data\Localization dosya burada olması...
format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar
Formattan sonra bilgisayarınıza yüklemeniz gereken programlar altında verilmiştir
Winrar:
Winrar başlı başına bir sıkıştırma paketi Bundan Böyle üreticisi Türkçe olarak da takviye veriyor RAR ve ZIP dosyaları için tam destek sağlar, 7Z...
RAR Dosyası Nedir?
Gelişen teknolojiyle birlikte çeşitli dosya uzantıları, teknoloji kullanıcılarıyla buluşmaya başladılar. Bu dosya uzantıları, sunmuş oldukları özellikler bakımından birbirlerinden farklılık göstermektedirler. Bundan dolayı kullanıcılar, çeşitli alanlarda farklı dosya...
Rar Dosyası Açılmasıyla İlgili Detaylı Bilgiler Burada Rar Dosyasından Nasıl Açılır Rar Dosyası Nasıl Çıkarılır Daha önce sizlerle paylaştığımız rar dosyası açılım bilgilerinin arkasından bir yarı konuyla rar dosyası nasıl çıkarılır başlıklı konumuzla siz sevgili meleklerimiz ve kıymetli...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.