Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

raziel-meleklere hitaben..

raziel-meleklere hitaben..
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
razielmeleklere hitaben raziel melek melek raziel Ölümlerden ölüm seç begen! Dünün kederse sevgilerden,Düs kur kendine gülüslerden,Cigara markaj aklina hapis kederden…Zaman dalip geçer, Inanç varip deser kansız renklerden Hisset bedenimin sogudugunu Razi,Dogum vefat, arasi Mekani Cehennem…Raziel (Verse):parlayan gözlerimde dumandan ibaret bir cehennem kalktigim an yatirdi Tanri Yasaklanmış rüyalara dogdu ellerim… Ben Nerdeyim?Hangi kelamda bendim? Hangi acida kaç ağıt tükettim? Vefat mü son nokta varilsa? Takatim kalmadi süreklilik kanliSöylenen sözler var fakat daraltan zihinsel olarak, kar yagislarinda sakli ram bakislarimYarina gömülü hissi ziyanim, hisse hayatim, değil takatim! Yasamaya halsiz bedende atesim var ancak;Sarkilar çalarken tan vaktine ulasan gözlerimde dogup ölen binlerce düş…!Bin ölü var içimde, sin var düsümün özünde,Kin var silik kimliklerde,Din var!! Ellerimle yazilan Ask var!!Acemi sair ben dudakta sarilan mavilik,Kent Soylu yasaklar bana haremini,Dünya meskeninde gönlü saf tek bekçi Razi…Nakarat (2x):Raziel (Verse):Yaşamsal yargida biraktim,Çikmaz yollara daldigim lahza kaldim yalniz !Yürekte sadim yildizlar gözümde kizilca mevsimleri öldürürken alayci iklimindeyim yine! Kanadina buhranim sürülmüs bir melekle dansim… zamana kaldimIçimde düssel arbede, yasanan gerçek duraklar alkali bir renkte Haliç'in boynuna serilen en derin göz benim mi? Sesinde yillarin esintisi, kuzey rüzgarlarinin ellerime aksi, Yakamoz mevsimi, sancilariyla büyüdügüm bu mesken bütün bir Mavî, Tablosunda flû bir halde bedenim yeniden bir umuda kosarken Safligi taslayan onca yüz sürgün! sinede mahzen misali gömdüm halk müziği içimde!!Ayaklanma, Cehennem agzi rutubetinde oturmus hüznüme, yazdigim onca kanli misra!Zamansa akip dışarı giden, içimi sevkeden düslere düstügüm büyünden,Saf dokunuslar bahseden ruhuma, en taze öpüsten,Içimde rakseden çiktigi kapilar her zaman bu oda, dokundugun dünya,Turkuazligimla döküldügüm tanrısal sevda!:rockon:  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt